Η Άνω Μερά επικράτησε με 1-2 του Αίαντα στη ν Τήνο και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ

Άξια πρόκριση

Η Άνω Μερά ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι μπαράζ με τον Αίαντα Σύρου, αφού οι Μυκονιάτες επικράτησαν με 1-2 στο γήπεδο της Τήνου και πήραν το μοναδικό εισιτήριο που είχε απομείνει για την οκτάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα "δώρα" της άμυνας του Αίαντα και με τα δύο γκολ του Γιόγιου πήραν ίσως την πιο μεγάλη του νίκη για την φετινή χρονιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης ήταν γενικά καλύτεροι εντός αγωνιστικού χώρου, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ουσιαστικά έφτασαν σε μία πιο εύκολη νίκη, από ότι δείχνει το τελικό 2-1, αφού μετά το γκολ του Ρούσσου ο Αίαντας δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά την εστία της Άνω Μεράς.

Δύσκολες καιρικές συνθήκες

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε καλύτερη εικόνα, όμως οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε βροχή και η έντασή της δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Όπως επίσης σε ένα κομμάτι του γηπέδου υπήρχε αρκετό νερό, με τη μπάλα να κολλά.

Οι καλύτερες φάσεις

8' ο Γιόγιος μετά το λάθος της άμυνας του Αίαντα, αλλά και με λίγη τύχη πήρε τη μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

13' ο Πετράι στάθηκε άτυχος στο πλασέ που επιχείρησε, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαμβακούρη και στη σςυνέχεια τον Αργυρό να διώχνει τη μπάλα μακριά.

14' Με εντυπωσιακό τρόπο ο Βαμβακούρης σταματά την πορεία της μπάλας, έπειτα την κεφαλιά του Ασημομύτη.

21' άουτ πέρασε το σουτ του Πετράι.

30' στα χέρια τουτ Πουλάκη κατέληξε η μπάλα, έπειτα το χλιαρό σουτ του Λούσσα.

43' ο Ασημομύτης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Πετράι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βαμβακούρη.

52' άουτ πέρασε το σουτ του Μπουμπούρη.

53' ο Καμπάνης με εναέριο σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Άνω Μεράς, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

55' Ο Βαμβακούρης αποκρούσει με υπερένταση το φάουλ που εκτέλεσε ο Κεκελής.

73' ο Γιόγιος έπειτα από ατομική προσπάθεια, άδειασε την άμυνα του Αίαντα και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.

79' ο Γιάννης Ρούσσο με ωραίο δυνατό σουτ από τα 20 περίπου μέτρα μείωσες σε 1-2, όμως από εκεί και πέρα ο Αίαντας δεν κατάφερε να απειλήσει και το σκορ παρέμεινε έως το τέλος.

Ετικέτες: