Νίκη πρωτιάς για Πάγο... στην Άνδρο

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα στην Άνδρο ο Πάγος, όπου επικράτησε με 1-2 του Ανδριακού και έμεινε μόνος πρώτο στον όμιλο για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αίαντας που μέχρι πριν το παιχνίδι ήταν ισόβαθμος με τον Πάγο, έχασε έδαφος κι έτσι η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη, απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Όπως είναι γνωστό από τον κάθε όμιλο μόνο ο πρώτος θα εξασφαλίσει την παραμονή απ' ευθείας.

Γιάννης Χούρος και ο Κάρολος Ρούσσος σημείωσαν τα δύο τέρματα της ομάδας του Πάγου και μάλιστα οι Συριανοί προηγήθηκαν με 0-2 του Ανδριακού στο ημίχρονο, σκορ που τους έδινε ένα σαφές προβάδισμα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στην επανάληψη, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Ξαφάι στο 86'.

Ανδριακός ΟΦ (Μπενάς): Στυλιανός, Islamaj, Χαλάς Αν.,Ψαριανός,Χαλάς Μ., Ζαννάκης Β., Γλυνός Αρ., Γλυνός Μ.(Xhafaj 56΄), Κουλούρης (Γρυμανης 70΄), Ζαννάκης Γ.(Κρίτης 37΄), Τσορτανίδης.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Ζαφείρας (Δεσινιώτης 68΄), Ξένος, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Ν., Ρούσσος Κ.(Τρόκα 57΄), Ρούσσος Γ., Πρίντεζης, Χούρος (Μαραγκός 80΄), Βάλβης.

Ετικέτες: