Στο μηδέν έμειναν Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου στο μεταξύ τους παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική των αγώνων παραμονής, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο... μηδέν.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου, μεταξύ... συγγενών και φίλων, αφού οι φίλαθλοι δεν ξεπέρασαν τους πενήντα.

Αγωνιστικά το ματς ήταν ποιοτικά μέτριο αφού ελάχιστες ήταν οι φορές που η μπάλα ακούμπησε το... χορτάρι. Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου σήκωναν συνεχώς τη μπάλα στον αέρα και προσπαθούσαν να παίξουν ψηλά. Το παιχνίδι αυτό δεν ευνόησε καμία από τις δύο ομάδες, αφού δύσκολα έφταναν στην αντίπαλη περιοχή. Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα το 0-0 να θεωρείται ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ισοπαλία αυτή έριξε τον Αίαντα από την πρώτη θέση, αφού ο Πάγος πέρασε νικηφόρα από την Άνδρο και πλέον η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου είναι δεύτερη.

Οι καλύτερες στιγμές

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και κινήθηκαν στην μετριότητα. Ο Αίαντας από πλευράς ευκαιριών έφτασε πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Γιάννη Ρούσσου. Μάλιστα ήταν και η πρώτη μεγάλη στιγμή και για τις δύο ομάδες, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή τίποτα αξιόλογο δεν είχε σημειωθεί μπροστά από τις δύο εστίες.

22' ο Γιάννης Ρούσσος με κεραυνό από τα αριστερά της μεγάλη περιοχής προσπάθησε να νικήσει τον Καμολίνο, όμως στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ Τήνου.

35' ο Βαμβακούρης ήταν στη σωστή θέση και έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Γ. Φώσκολου.

41' άουτ πέρασε το σουτ του Νάζου.

43' ο Φώσκολος Γ. Με σουτ θέλησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βαμβακούρη, όμως αυτή πέρασε άουτ.

Αυτές ήταν όλες κι όλες οι καλές φάσεις μπροστά κι από τι δύο εστίες στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε η ίδια κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αριθμός των καλών στιγμών να είναι μικρός.

48' άουτ πέρασε το φάουλ του Γ. Φώσκολου.

51' ο Ι. Ζαλώνης θα μπορούσε να κάνει το 0-1 αφού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό κι έτσι ο Βαμβακούρης είχε εύκολο έργο.

54' άουτ πέρασε το σουτ του Κελαδίτη.

64' ο Ζαλώνης προσπάθησε να σημειώσει ένα φανταστικό τέρμα, όμως το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ.

67' άουτ πέρασε το σουτ του Λούσσα.

82' ο Καμπάνης πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Αίας Σύρου: Βαμβακούρης, Μεμάϊ, Βαμβακούσης, Τσιριγώτης, Καμπάνης, Φωτεινιάς Μ., Καφτηράνης (53' Δεναξάς), Φωτεινιάς Γ. (58' Καριμάλης), Δεναξάς (65' Μουλίδης), Ρούσσος, Λούσσας.

ΠΑΣ Τήνου: Καμολίνος, Αρμακόλας, Θεοδώρου, Βίδος, Κελαδίτης, Νάζος, Φώσκολος Γ., Βελαλόπουλος Κ., Ξενόπουλος (76' Δελώτης) Ζαλώνης Ι., Γιαννησόπουλος.

Ετικέτες: