“Μαγεία” Α.Ο. Σύρου… 4-1 την Άνω Μερά

Ο Α.Ο. Σύρου συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και μετά την ισοπαλία στην Μύκονο επί του Α.Ο. Μυκόνου, επικράτησε εύκολα της Άνω Μεράς στο γήπεδο της Άνω Σύρου με 4-1.

Οι Συριανοί παρά τη νίκη τους αυτή τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου και πλέον περιμένουν τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ του Πανναξιακού και του Πανθηραϊκού, για να μάθουν ποια ομάδα θα βρουν μπροστά  τους στον ημιτελικό του πρωταθλήματος.

13’ άτυχος το μέσος της ομάδας της Σύρου Κυριάκος Μανουδάκης, αφού πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, όμως είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Πουλάκη.

20’ Ο Ξυγκάκης μετά από ένα ωραίο συνδυασμό και συνεχόμενες πάσες μεταξύ των παικτών της ομάδας της Σύρου, με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Σύρου.

23’ άτυχος ο Σέχου στο σουτ που επιχείρησε από τα 25 μέτρα αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πουλάκη.

43’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, καθώς ο Μουράϊ έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

54’ ο Τερόλλη με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Σύρου.

58’ ο Ασημομύτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Καραμαλίγκα.

71’ ο Κουκάς πήρε την επαναφορά της μπάλας έπειτα το σουτ του Τουρέ και την απέκρουσε του Καραμαλίγκα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

74’ ο Τερόλλη με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του, 3-1.

77’ ο Σαγκινέτος έπειτα τη σέντρα του Φραγκιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα της Σύρου.

Α.Ο. Σύρου (Μάκης Βαρθαλίτης): Καραμαλίγκας, Καπλάνης (63’ Γκιουράϊ), Τερόλλη (77’ Δημητρακόπουλος), Παπαδάκης, Μουράϊ, Μπαλόπιας, Μανουδάκης, Σέχου, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας (46’ λ. τρ. Φραγκιάς), Σαγκινέτος.

Άνω Μερά (Νίκος Τζιώβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμας, Τσελάϊ (57’ Ραπάϊ), Κεραμιδάς, Μπούμπουρης, Τουρέ, Ντιαϊε (68’ λ. τρ. Δήμας), Ασημομύτης (81’ Εππάγια), Κουκάς, Πετράϊ.

 

Θα ακολουθήσει το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης