Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου έδωσαν τα παιδιά του Ιδιωτικού Σχολείου «Ο Άγιος Γεώργιος» και τμήματα της ακαδημίας του Αίαντα Σύρου

Φιλανθρωπική προσφορά στα παιδιά χωριά SOS

Τα παιδιά του Ιδιωτικού Σχολείου «ο Άγιος Γεώργιος», αλλά και τμήματα υποδομής του Αίαντα Σύρου έδωσαν φιλικούς – φιλανθρωπικούς αγώνες, την Κυριακή το απόγευμα. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο γήπεδο 5x5 που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιδιωτικού Σχολείου και κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συγκέντρωνε τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια τα οποία θα σταλούν στα παιδικά χωριά SOS. Επίσης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και ταυτόχρονα να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Τέλος, τα χαμόγελα των παιδιών έδειξαν πόσο ικανοποιημένα είναι, αλλά και το πόσο έντονα ζούσαν την στιγμή.  Αν και μικροί σε ηλικία τα παιδιά έδειξαν ότι διαθέτουν καλή τεχνική, γνωρίζουν ήδη τα μυστικά του αθλήματος και πως όλο το μέλλον είναι μπροστά τους.  

Η Γενική Διευθύντρια του Ιδιωτικού Σχολείου «Ο Άγιος Γεώργιος» μίλησε στην Κοινή Γνώμη για τις φιλικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο 5x5 του σχολείου με την ακαδημία του Αίαντα Σύρου. «Οι μαθητές μας από πολύ μικρή ηλικία ασχολούνται με διάφορα αθλήματα. Η μεσημεριανή ζώνη δραστηριοτήτων τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα εκτός του ωρολογίου προγράμματος. Εδώ και 4 χρόνια συνεργαζόμαστε με την ομάδα του Ajax Σύρου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασία διοργανώνουμε αυτούς τους φιλικούς αγώνες. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας συγκέντρωνε τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια τα οποία θα σταλούν στα παιδικά χωριά SOS».