Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου με εμφάνιση όπως αρμόζει σε ομάδα της Σύρου επικράτησε με 2-0 του Α.Ο. Μυκόνου

Η νίκη του έδωσε… πλεονέκτημα

  • Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, 2017 - 11:40
  • /   Eνημέρωση: 23 Οκτ. 2017 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η ομάδα του Πάγου επικράτησε με 2-0 του Α.Ο. Μυκόνου στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου εκμεταλλεύτηκε ότι ευκαιρία της δόθηκε στο παιχνίδι και πήρε  μία τεράστια νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που όχι μόνο είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου.

Ένα παιχνίδι το οποίο δεν θύμιζε σε τίποτα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ένας Πάγος που είχε όρεξη, διάθεση, αλλά και πρόσφερε ωραίες εικόνες στους περίπου 100 φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου. Ο Νίκος Βουτσίνος μετά την αγχωτική πρεμιέρα… έστησε τους παίκτες του εντός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας στον κάθε έναν το ρόλο που έπρεπε να έχει. Οι αθλητές που αγωνίσθηκαν έδωσαν περισσότερα από όσα μπορούσαν και μάλιστα έδειξαν πως όχι μόνο διαθέτουν ποιότητα, αλλά και πως διατηρούν κάθε ελπίδα για μία θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Μυκόνου ήταν.. σκιά του εαυτό του, έπαιξε ένα περίεργο στην αρχή σχήμα και με τους παίκτες του να είναι εμφανώς ανέτοιμοι. Ο Θεόφιλος Παχατουρίδης αν και προσπάθησε να αλλάξει με τις αλλαγές που έκανε την εικόνα της ομάδας, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν… στόχο.

Τώρα το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με ωραίες φάσεις και από τις δύο πλευρές και δύο γκολ.

Η διαιτησία πάντως δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, είχε πολλά προβλήματα, με πολλά λάθη και για τις πλευρές, με τον αρχιδιαιτητή να είναι στην εξέδρα και να έχει πλήρη εικόνα.

 

Το φιλμ του αγώνα

8’ ο Μ. Πρίντεζης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα και σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή και του βοηθού του (Νομικού), πέρασε τη γραμμή και ο Πάγος έκανε το 1-0.

10’ στα χέρια του Μ. Πρίντεζης η μπάλα έπειτα το σουτ από πλεονεκτική θέση του Αλεξανδρόπουλου.

25’ με υπερένταση ο γκολκίπερ του Πάγου στο σουτ του Τόμπρου.

28’ ο Μπαλής βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με σουτ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού κατέληξε σε κόρνερ όμως βοηθός και διαιτητής έδειξαν… άουτ.

32’ ο Πάγος έφτασε κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με τον Παππούδη, όμως το σουτ του παίκτη της ομάδας της Σύρου σταμάτησε στα πόδια του Σαββόπουλου.

40’ τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας της Σύρου βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκιπερ της Μυκόνου, όμως ο Σαββόπουλος με γροθιές έδιωξε τη μπάλα μακριά.

43’ ο Κ. Ρούσσος μετά από μία ωραία ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλό του και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 για την ομάδα της Σύρου.

47’ χωρίς πρόβλημα ο Μ. Πρίντεζης στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρόπουλου.

Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ του Πάγου.

56’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Μπάμπακαρ, μέσα από την μικρή περιοχή.

59’ και πάλι ο Μπάμπακερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά όμως ο Μ. Πρίντεζης μάζεψε τη μπάλα χωρίς πρόβλημα.

64’ τεράστια ευκαιρία για τον Πάγο με τον Αργυρό. Ο παίκτης της ομάδας της Σύρου μετά το τραγικό λάθος της άμυνας του Α.Ο .Μυκόνου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σαββόπουλο, προσπάθησε να κρεμάσει τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

73’ στα χέρια του τερματοφύλακα του Πάγου η μπάλα έπειτα το σουτ του Πανέτα.

74’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Αμπαδίνη.

82’ με γροθιές έδιωξε ο Μ. Πρίντεζης στο σουτ του Αλεξανδρόπουλου.

85’ ακυρώθηκε γκολ της Μυκόνου. Ο Αμπαδίνης πήρε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίντεζης, όμως ο Νομικός σήκωσε το σημαιάκι του και καταλόγισε το οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς υποστήριξαν πως δεν ήταν εκτεθειμένος ο παίκτης τους και πως έφυγε από κανονική θέση.

88’ μεγάλη ευκαιρία για την Μύκονο με τον Αμπαδίνη. Ο Καραΐνδρος με το στήθος βρήκε ωραία τον Αμπαδίνη, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε άουτ.   

 

Πάγος – Α.Ο. Μυκόνου 2-0

Σκόρερ: 8’ Μ. Πρίντεζης, 43’ Κ. Ρούσσος

Διαιτητής: Αγγέλου, Α’ βοηθός: Νομικός, Β’ βοηθός: Ι. Ρούσσος

Πάγος (Νίκος Βουτσίνος): Πρίντεζης Μ., Μαυράκης, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Βαβουράκης, Φραγκιάς (85’ Δεσυνιώτης), Φωτεινιάς (62’ Τρόκα), Μπαλόπιτας, Πρίντεζης Μ. (75’ Ρούσσος Κ.), Παππούδης (60’ Περιστεράκης).

Στο Πάγκο ήταν: Καπέλλας, Μαυρομάτης, Ρούσσος Μ.

Α.Ο. Μυκόνου (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής, Παπαδόπουλος, Τόμπρος, Καρατζάς, Καραΐνδρος, Αμπαδίνης, Βαρουξής (45’ Μπουσάι, 70’ Πανέτας), Μπάμπακαρ, Τσασμαλίδης (46’ Ράγια), Αλεξανδρόπουλος.

Στον Πάγκο ήταν: Μπομπάι, Πατσάνι, Λεοντιάδης, Βερώνης.