Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το τεχνικό τιμ για την σεζόν 2019-20

Στον Α.Ο. Σύρου και ο Ηλίας Ξενικάκης

Η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Ηλία Ξεκινάκη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ταυτόχρονα ο Γιώργος Ρούσσος ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του Πάγκου θα έχει ως βοηθό τον Ηλία Σίγκα, ο οποίος επιστρέφει κι αυτός στον Α.Ο. Σύρου, όπου και υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής. Η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου μετά τα όσα προηγήθηκαν και την αναστάτωση σε διοικητικό επίπεδο με τα φεύγω και… μένω του Γιώργου Φώσκολου, θέτει υψηλούς στόχους και τη σεζόν 2019-20 θα αναζητήσει την όχι μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την άνοδο στην Γ΄Εθνικής. Αυτή η χρονιά είναι κομβικής σημασίας και για τον Γιώργο Φώσκολο ο οποίος μετά τα όσα προηγήθηκαν παίζει ουσιαστικά τα… ρέστα του αφού μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική θα… ρέφερι.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος και το χτίσιμο της ομάδας, Γιώργος Φώσκολος και τεχνικό τιμ έχουν καθημερινές συναντήσεις, αφού προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά και να αποκτήσουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μεγάλος στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού τιμ είναι να κρατήσουν στην ομάδα όσους περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές γίνεται, καθώς υπάρχουν αρκετές… διαρροές αφού αρκετοί αθλητές επιλέγουν να μετακομίσουν στην  Ελλάς Σύρου. Το πλάνο είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρός κορμός από έμπειρους αθλητές και στη συνέχεια να κλείσουν όλες οι… τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ. Άλλωστε τελειώνει ο Ιούλιου κι όλοι θέλουν να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες  πριν την έναρξη της προετοιμασίας η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τον δεκαπενταύγουστο.

Τέλος, όπως αναφέραμε παραπάνω ο Ηλίας Ξεκινάκης επιστρέφει στον Α.Ο. Σύρου, όπως και ο Ηλίας Σίγκας. Δύο πρόσωπα που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αφού ο Γιώργος Φώσκολος θέλει να πείσει τους πάντες ότι έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα. Στον Α.Ο. Σύρου επιστρέφει και ο Γιώργος Ρούσσος ο οποίος θέλει να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα με τον Α.Ο. Σύρου και να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Σύρου για τον τεχνικό τιμ

«Το Δ.Σ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους προπονητές Γιώργο Ρούσσο και Ηλία Σίγκα. Ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Ρούσσος, επιστρέφει στην ομάδα μας με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας στο πλευρό του έναν πολυαγαπημένο προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο Σύρου όπως ο Ηλίας Σίγκας.

Στο πλευρό των δυο προπονητών, έρχεται να προστεθεί και ο Ηλίας Ξενικάκης, για να δυναμώσει το επιτελείο της ομάδας μας με ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου. Ο Ηλίας  Ξενικάκης θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού Διευθυντή.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

 

Άρης Νταβαρίνος και με την… Βούλα στον Α.Ο. Σύρου

 

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για λίγα εικοσιτετράωρα βρέθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Σύρου. Ο Άρης Νταβαρίνος βρέθηκε στη Σύρο για να υπογράψει το συμβόλαιό τους και να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του στον Α.Ο. Σύρου. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις, αφού έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και όλοι μιλούν για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Ο Νταβαρίνος έχει παίξει σε ιστορικά σωματεία όπως, Α.Ε Ηρακλείου, Αχαρναικός, ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητος Πειραιά και ΠΑΣ Γαλάτσι. Έχει την εμπειρία και μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, αφού αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις στην μεσαία γραμμής. Τέλος, ο αθλητής σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και ο ίδιος ο Γιώργος Φώσκολος είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στο νησί τα τελευταία χρόνια. Ένας ποδοσφαιριστής που ανεβάζει επίπεδο και δείχνει τις καθαρές προθέσεις του Α.Ο. Σύρου για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Σύρου για την συμφωνία με τον Άρη Νταβαρίνο

 

«Το Δ.Σ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άρη Νταβαρίνο.                                              
 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής  είναι μεσοεπιθετικός, έχοντας το χάρισμα να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις. Στην καριέρα του έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, με συμμετοχές στην Γ Εθνική αλλά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, φορώντας τις φανέλες ιστορικών ομάδων όπως οι: Α.Ε Ηρακλείου, Αχαρναικός, ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητος Πειραιά και ΠΑΣ Γαλάτσι.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε στο τέλος τις χρονιάς μαζί να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».