Την 1 Σεπτεμβρίου αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στόχος της διοίκηση του Ανδριακού η συμμετοχή σε 4 κατηγορίες

Εκλογές την 1η Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Ανδριακού. Ταυτόχρονα τα μέλη της νυν διοίκησης σκέφτονται και την… επόμενη ημέρα, αφού συζητείται το ενδεχόμενο για συμμετοχή σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Η ομάδα της Άνδρου θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα των ανδρών στην Β’ κατηγορία, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική ενίσχυση που θα υπάρξει τόσο από τους χορηγούς της ομάδας όσο κι από τους φιλάθλους. Η διοίκηση της ομάδας της Άνδρου με ανακοίνωσή της κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τον Ανδριακό ώστε να παραμείνει… ζωντανός και να δηλώσει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Τέλος να σημειωθεί εδώ πως είναι αρκετά σημαντικό τόσο για το νησί της Άνδρου όσο και για τις Κυκλάδες να υπάρχει εκπροσώπηση από το συγκεκριμένο νησί. Ο Ανδριακός εκτός από την φυσική του παρουσία δίνει και την ευκαιρία στη νεολαία της Άνδρου να αθληθεί, αλλά και να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες μοναδικές εμπειρίες μέσα από τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ στη έκτακτη συνεδρίαση της 30/7/2019 με οριακή απαρτία και συνεκτιμώντας  την ανάγκη ενδυνάμωσης του με νέα μέλη και πνοή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 αποφάσισε τα εξής:

Την προσφυγή σε εκλογές την 1-9-2019  για ανάδειξη νέου Δ.Σ λόγω της τωρινής ελλιπούς σύνθεσης και έλλειψης αναπληρωματικών μελών.

Την συμμετοχή του Συλλόγου στα πρωταθλήματα υποδομών Κ-10,Κ-12, Κ-14 και Κ-18  της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Υπό αίρεση συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Ανδρών Β κατηγορίας της ίδιας Διοργανώτριας Αρχής, το αργότερο 9 Αυγούστου 2019  εφόσον επιλυθεί το οξύ οικονομικό πρόβλημα  που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος, και δεδομένης της απουσίας ισχυρού χρηματοδότη και χορηγών ,που θα εισέφεραν  τουλάχιστον το 50% του απαιτούμενου ποσού των 10.000Ε  περίπου, των εξόδων της Ανδρικής Ομάδας, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από οργανικές δράσεις της νέας Διοίκησης.

Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στον Φίλαθλο κόσμο της Άνδρου, τα μέλη και μη του Ανδριακού, τον ανώνυμο Ανδριώτη, να συμβάλλουν στη προσπάθεια της σημερινής και της νέας Διοίκησης, και μέχρι της 9ης Αυγούστου, με  την οικονομική συνδρομή σας, να μπορέσουμε να δηλώσουμε την Μοναδική ενεργή αυτή τη στιγμή Ομάδα της Άνδρου στο πρωτάθλημα.

Εννοείται ότι, βάσει θετικής εξέλιξης του εγχειρήματος ΔΕΝ θα δηλωθεί η Κ-18 στα πρωταθλήματα  Υποδομών, ενώ στην αντίθετη περίπτωση τα ποσά των δωρεών θα επιστραφούν στους δωρητές, γι΄αυτό  αριθμός  τηλεφώνου  και ονοματεπώνυμο είναι απαραίτητα.

Κατάθεση δωρεών  στο λογαριασμό  ALPHABANK GR9601406220622002002004427,και στον Ταμία του συλλόγου Αρη Διαπούλη-Φαρμακείο Διαπούλη Χώρα Άνδρου. Εκδήλωση ενδιαφέροντος-πληροφορίες στο 6982783330 (Κος Παπαδάκης).