Στο ΔΑΚ Νάξου ο τελικός του Super Cup

Στο γήπεδο της Νάξου όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Κυκλάδων 2018-19 ( Άνω Μερά) και κυπελλούχου 2018-19 (Πανθηραϊκού).

Η ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε το δικαίωμα στις δύο ομάδες να επιλέξουν το τόπο που θα διεξαχθεί ο τελικός, κι όπως όλα δείχνουν, Άνω Μερά και Πανθηραϊκός συγκλίνουν στη λύση του γηπέδου της Νάξου. Μην ξεχνάμε πως το ΔΑΚ Νάξου έχει φυσικό χλοοτάπητα και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ταυτόχρονα βολεύει και τις δύο ομάδες στην μετακίνησή τους, αφού είναι περίπου στη… μέση.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, αφού η αρχική ημερομηνία όπως όλα δείχνουν δεν βολεύει την ομάδα της Μυκόνου, όπου δεν θα έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Έτσι από τις 7 του Σεπτέμβρη ίσως ο τελικός διεξαχθεί στις 15 του ίδιου μήνα, όμως και πάλι εδώ υπάρχουν κάποια… αγκάθια, αφού ίσως τότε να μην μπορεί ο Πανθηραϊκός όπου μπορεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδος.

Βέβαια ένα μεγάλο μέρος ίσως ξεκαθαρίσει μετά την κλήρωση του κυπέλλου Κυκλάδων που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την συμπληρωματική προκήρυξη την Παρασκευή 16 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων.