Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και άμεσα αναμένατε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή

Υπέγραψε ο Άγγελος Γολιδόπουλος στον Α.Ο. Σύρου

  • Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 4 Σεπ. 2019 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκε την Τρίτη το πρωί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Σύρου, Άγγελος Γολιδόπουλος. Ο νεαρός μέσος βρέθηκε με τον πρόεδρος του ιστορικού σωματείου αρχικά μίλησαν και στη συνέχεια ο αθλητής υπέγραψε το δελτίο του. Ο Α.Ο. Σύρου στην προσπάθειά του να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις προχώρησε σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή καθώς μεγάλος στόχος των παραγόντων της ομάδας είναι τόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και η άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Σύρου έχει περάσει τόσο από Εδεσσαϊκό όσο κι από άλλες γνωστές ομάδες της χώρας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο Ερμής Καλαμαριάς κι έπειτα βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Στην ομάδα του «Γηραιού» έπαιξε τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ20, ενώ ακολούθησε η ομάδα της Μαλακοπής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ιστορικού σωματείου του νησιού  ο Άγγελος Γολιδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος που θα αγωνισθεί στην ομάδα της Σύρου, αλλά και αισιόδοξος για την πορεία του Α.Ο. Σ. στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα είμαι παίκτης ενός τόσο ιστορικού σωματείου. Αρχικά προηγήθηκαν κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρος της ομάδας κ. Φώσκολο , όπου μου ανέλυσε το πλάνο που υπάρχει για τη σεζόν και είδα πως μπορώ κι εγώ να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχο που έχουν ήδη τεθεί», είπε αρχικά ο νέος αθλητής του Α.Ο. Σύρου. Για να συνεχίσει αναφέροντας τόσο για τους στόχους όσο και για τη σκληρή δουλειά που περιμένει τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του. «Γνωρίζω πως η ομάδα έχει ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο με δύο πολύ καλούς προπονητές. Ήταν μάλιστα κάτι που με δελέασε να πω το ναι, αφού κι εμένα μου αρέσει να δουλεύω σωστά. Από εκεί και πέρα Θέλω να πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε στην περίοδο της προετοιμασίας θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχω έρθει σε μία ομάδα με στόχους και εύχομαι να τους υλοποιήσουμε. Θέλω το πρωτάθλημα με τον Α.Ο. Σύρου, αλλά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική».