Τέσσερις αθλήτριες ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα της Σύρου

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Περσέας Σύρου

  • Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 6 Σεπ. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ξεκίνημα των προπονήσεων στη Σύρο δεν είχαμε μόνο για τα ανδρικά τμήματα ποδοσφαίρου, καθώς το χορτάρι του γηπέδου της Ερμούπολης πάτησαν και τα κορίτσια του Περσέα Σύρου. Η γυναικεία ομάδα της Σύρου θα αγωνισθεί  για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Περσέας όχι μόνο κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και  να συγκεντρώσει εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες τη νέα αγωνιστική σεζόν. Έκλεισε το πρωτάθλημα με δύο (2) νίκες και μία (1) ισοπαλίες, ενώ στόχο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι στο φετινό πρωτάθλημα να γίνει ένα βήμα παραπάνω.

Τώρα όσον αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο αυτό όπως βλέπουμε χρόνο με τον χρόνο αποκτά όλο και περισσότερες ομάδες, αφού φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική αναμένεται να πάρουν επιπλέον μέρος 14 νέα σωματεία.

 

 

Ενισχύθηκε μεταγραφικά ο Περσέας

Από την πλευρά της η διοίκηση του Περσέα εκτός από τον σχεδιασμό της προετοιμασίας θέλησε να ενισχύσει και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αφού εκτός του ότι κατάφερε να κρατήσει τον βασικό κορμό που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κινήθηκε κι έφερε στη Σύρο άλλες τέσσερις νέες αθλήτριες. Αρχικά συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίες τους με της Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου η οποία σημείωσε συνολικά 14 τέρματα τη σεζόν 2018-19. Επίσης στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων παρέμεινε και η Χριστίνα Κολοκάθη.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της ομάδας της Σύρου ήρθε σε συμφωνία με τις Ελευθερία Τριβυζάκη, Μαριάννα Μπούμπα, Εύη Καρέτσου και Νανά Πλεξίδα. Τέσσερις αθλήτριες οι οποίες όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν τον Περσέα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και να στηρίξουν τις συναθλήτριές τους με την εμπειρία τους.

 

Ενισχύουμε την ομάδα με στόχο μία καλύτερη πορεία

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας αλλά και για την φετινή αγωνιστική περίοδο της ομάδας του αναφέρθηκε αρχικά ο τεχνικός του Περσέα Σύρου Θεόδωρος Καραγιάννης: «Σίγουρα πέρσι ήταν "αναγνωριστική" χρονιά και όπως είχαμε πει ο σκοπός ήταν καθαρά για την απόκτηση εμπειριών μιας και για όλους μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι πέρσι κάνοντας τον απολογισμό ο στόχος μας επιτεύχθηκε και με το παραπάνω. Κάναμε 2 νίκες και μια ισοπαλία με ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τώρα, για φέτος ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε με την εμπειρία την περσινή και με στόχο μια καλύτερη πορεία.

Γι' αυτό και η περαιτέρω ενίσχυση με παίκτριες έμπειρες που θα μας βοηθήσουν τόσο παικτικά όσο και με μετάδοση γενικότερης εμπειρίας.

Φέτος επίσης έχουμε δώσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις κορασίδες την προαγωνιστική ομάδα καθώς και στις υποδομές, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι για να υπάρχει συνέχεια και άνοδος σε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να καλλιεργείται αυτό από τις μικρότερες ηλικίες. Φέτος έχουμε πάνω από 35 κοριτσάκια ηλικίας από 5 έως 12 ετών και άλλες 20 κοπέλες στην προαγωνιστική / κορασίδες».

 

Η ανακοίνωση του Περσέα για την απόκτηση της Νανάς Πλεξίδα

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Νανά Πλεξίδα από φέτος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας.

Η Νανά παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πολλά χρόνια ποδοσφαιρική εμπειρία και έχει παίξει σε όλες τις κατηγορίες μέχρι και την Α΄ εθνική.

Έχει βγει πρώτη σκόρερ στην Γ' Εθνική τη περίοδο 2012-2013 και 2013-2014 με την Ολυμπιάδα Υμηττού, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή αγωνιστική χρονιά. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA C.

Ευχαριστούμε την Ολυμπιάδα Υμηττού και τον πρόεδρο Κο Κουρτέλη για την άψογη συνεργασία στη μεταγραφή της Νανάς.

 

Στη Σύρο για τον Περσέα η Εύη Καρέτσου

Η ανακοίνωση του Περσέα

Η Εύη παίζει ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία και έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες μέχρι και την Α' Εθνική.

Έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Ολυμπιάδα Υμηττού ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής στην Α' Εθνική

Έχει συμμετοχές και σε ποδόσφαιρο άμμου (beach soccer) ενώ το καλοκαίρι μαζί με την Νανά Πλεξίδα ήταν παίκτριες της ομάδας futsal της Α.Ε.Κ., που κατέκτησε το πρωτάθλημα γυναικών. Εύη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Περσέα.

 

Ανακοίνωσε τη Μαριάννα Μπούμπα ο Περσέας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τη φετινή χρονιά θα είναι μαζί μας και η Μαριάννα Μπούμπα.

Η 26χρονη Μαριάννα είναι και αυτή μια έμπειρη παίκτρια καθώς έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.

Έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Υμηττού και στην γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Λ. (Λάρισα) στην Α' Εθνική και ήταν παίκτρια της γυναικείας ομάδας futsal της Α.Ε.Κ. που φέτος το καλοκαίρι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Περσέας για την Ελευθερία Τριβυζάκη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η έμπειρη παίκτρια Ελευθερία Τριβυζάκη από σήμερα αποτελεί και αυτή μέλος της ομάδας μας

Η 24χρονη Ελευθερία παίζει από μικρή ποδόσφαιρο, στις ακαδημίες του Εργοτέλη.
Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Α' Εθνική στις ομάδες του Εργοτέλη, Ατρόμητο και Γλυφάδα.
Έχει παίξει στην Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ το καλοκαίρι ήταν και αυτή πρωταθλήτρια στο Futsal γυναικών με την ομάδα της Α.Ε.Κ.

Ευχαριστούμε το σωματείο της ΑΕ Γλυφάδας και τον πρόεδρο Κο Παπακώστα για τη συνεργασία του στην ομαλή ολοκλήρωση της μεταγραφής της.