Το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη συνέχισε τις μεταγραφικές κινήσεις

Στον Α.Ο. Μυκόνου ο Αλέξανδρος Ηλιάδης

  • Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 11 Σεπ. 2019 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Α.Ο. Μυκόνου που τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένα… μπαράζ ανακοινώσεων έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον Αλέξανδρο Ηλιάδη. Ο 22χρονος γκολκίπερ μετά τις απαραίτητες συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας της Μυκόνου , συμφώνησε και τη σεζόν 2019-20 θα ακολουθεί τις οδηγίες του Θεόφιλου Παχατουρίδη. Ο νεαρός πορτιέρο έχει αγωνιστεί τόσο με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ, αλλά κι έχει φορέσει τις φανλέες του Ηρακλή Μαυροβάτου και του Κεραυνού Κρηνίδων. Τα τελευταία χρόνια ο Ηλιάδης έπαιξε σε Κύπρο και Γ’ Εθνική. Αγωνίστηκε σε Εθνική κατηγορία με τις ομάδες Τριγλίας Ραφήνας και Πανλευκάδιου.

Η Μύκονος στην προσπάθειά της να ενισχύσει το ρόστερ της τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις διαδικασίες και σε ανά τακτά χρονικά περιθώρια ανακοινώνει τους νέους αθλητές.

Μην ξεχνάμε πως η Μύκονος με τον Α.Ο. Σύρου και τον Πανναξιακό είναι οι τρεις βασικοί διεκδικητές της φετινής… κούρσας.  

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου

 

O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή του Αλέξανδρος Ηλιάδη ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανδραμαϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.