Καλά στοιχεία κι από τις δύο ομάδες σε έναν αγώνα όπου οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα

Φιλική ήττα με 2-0 της Άνω Μεράς από τον Απόλλων Σμύρνης

  • Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 16 Σεπ. 2019 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Άνω Μερά από τον Απόλλων Σμύρνης στο φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία κι αυτό είχα σαν αποτέλεσμα οι Κυκλαδίτες να δεχθούν μεγάλη πίεση. Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν και τα δύο στο πρώτο μέρος. Ο Μαρκόφκσι στο 33 με ωραίο πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Απόλλωνα, ενώ ο Παυλίδης στο 42’ με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο άλλο τέρμα. Από την πλευρά της η ομάδα της Μυκόνου είχα πάρα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κόντρα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Βέβαια στην ομάδα της Αθήνα αγωνίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Super League.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, όπως αναφέρουμε παραπάνω το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν ένα επιθετικός… μονόλογος από τους γηπεδούχους, όμως και η Άνω Μερά έφτιαξε τις δικές της ευκαιρίες. Στο 45’ ο Ζυγκερίδης με μακρινό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Χουάντερσον, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας της Ριζούπολης ήταν στην σωστή θέση και δεν είχε πρόβλημα να αποκρούσει. Επίσης μία ακόμη καλή στιγμή για την Άνω Μερά ήταν στο 63’ με τον ίδιο παίκτη.

Από εκεί και πέρα ο κ. Κωτσοβός έδωσε διήμερο ρεπό στους αθλητές του ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες, να αποφορτιστούν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο στην… πρεμιέρα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Κύργιας (81' Βαφέας), Χουχούμης (81' Βιτλής), Κυριακίδης, Παυλίδης (69' Λαγός), Μπλάζιτς (69' Ιριτιέρ), Πατράλης, Καραγκούνης (69' Μπαστιάνος), Μπεντινέλι (81' Βάρκας), Μαρκόφσκι (69' Βουό).

ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ (Νίκος Κωτσοβός): Πάλιουρας (81’ Χάμος), Αχείμαστος, Λένγκα (80' Σούλτσε), Σαλταμάρας, Γκέμπε (46' Ξενάκης), Καλαγκάνης (68' Μαμαντού), Σαββίδης, Παλαιοπάνος (68' Παπαδάκης), Ζυγκερίδης (68' Κουγοκώτσιος), Κυριάκος (57' Ζώτος), Λεσάυ (57' Μεζίνι).