Στον Ηρακλή Νίκαιας ο Γιάννης Συμιγδαλάς

  • Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 16 Σεπ. 2019 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Ηρακλής Νίκαιας θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιάννη Συμιγδαλά. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Σύρου αποφάσισε να αφήσει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και να βρεθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο Ηρακλής Νίκαιας αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία Πειραιά και ο Συμιγδαλάς θα ενισχύσει την αριστερή πλευρά της νέας του ομάδας.

Ο 24χρονος Συριανός ο οποίος έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ και είναι γυμναστής έχει περάσει εκτός από τον Α.Ο. Σύρου, από τον Αίαντα, την Αναγέννηση Επανομής, τον Εθνικό Σόχο, τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και την Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Ο Συμιγδαλάς την σεζόν που πέρασε είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία με τον Α.Ο. Σύρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων και είναι δεδομένο πως ο κ. Ρούσσος έχασε ένα υπέρ πολύτιμο εργαλείο. Είναι παίκτης που παίζει στην αριστερή πλευρά της άμυνα, ενώ αρκετά – συχνά ανεβαίνει και βοηθά και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο νεαρός αθλητής τέλος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας του Πειραιά και υπέγραψε το καινούργιο δελτίο με την ομάδα του Ηρακλή Νικαίας.