Τα επίσημα φιλικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Σύρου

Στη Μύκονο ταξιδεύει ο Α.Ο. Σύρου

  • Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 20 Σεπ. 2019 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι προπονήσεις των ομάδων συνεχίζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι προπονητές από την πλευρά τους κάνουν τους δικούς τους σχεδιασμούς ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων. Ελλάς Σύρου και Α.Ο. Σύρου μετά το μεταξύ τους φιλικό αναζήτησαν νέους αντιπάλους ώστε να δώσουν τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι πριν την πρώτη τους αναμέτρηση. Το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσου στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή στην Μύκονο, όπου θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα στο γήπεδο του Κόρφου. Εκεί τόσο ο Α.Ο. Μυκόνου όσο και ο Α.Ο. Σύρου θα δείξουν κάποια από τα βασικά τους χαρακτηριστικά, αλλά και θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από την δυναμικότητα και των δύο. Α.Ο. Σύρου και Α.Ο. Μυκόνου εμφανίζονται ως διεκδικητές του τίτλου και το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν ένα δυνατό τεστ και για τους δύο.

Από εκεί και πέρα οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Σύρου θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν την φιλική αναμέτρησης της Ελλάς και του Πάγου. Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο Συριανών σωματείων θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:30 στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Πάγος όπως είναι γνωστό αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων κι Ελλάς θα επιστρέψει μετά από 11 περίπου χρόνια στην Β’.

Σκοπός των φιλικών αγώνων είναι οι ποδοσφαιριστές αρχικά να… ξεμουδιάσουν από το βαρύ έως τώρα πρόγραμμα της προετοιμασίας, αλλά και σιγά – σιγά να αποκτούν αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια βάση προγράμματος αναμένεται να διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης του κυπέλλου Κυκλάδων.  

 

 

 

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
 

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

11.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

ΚΟΡΦΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κυριακή

22/09/19

15:30

12.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κυριακή

22/09/19

16:30