Έτοιμη να μπει στην… μάχη έδειξε η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου

Φιλική νίκη της Ελλάς επί του Πάγου

  • Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 24 Σεπ. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πάγος και Ελλάς Σύρου έδωσαν ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Ένα φιλικό παιχνίδι που και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση την οποία βρίσκονται οι  παίκτες. Η Ελλάς για την ιστορία επικράτησε με 7-1 του Πάγου, με την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου να δείχνει έτοιμη για την μεγάλη… επιστροφή. Να σημειώσουμε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι αγώνες με την Ελλάς να ταξιδεύει στην Πάρο για τον αγώνα κυπέλλου.

Τώρα στην αντίπερα όχθη ο Πάγος αν και αγωνίζεται μία κατηγορία μεγαλύτερη από την Ελλάς δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρώτη.  

Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου μπήκε δυνατά στο ματς, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες εκτός από τα τέρματα που σημείωσε. Ο Ριτσούτσος με το… καλημέρα (στο 2΄) βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαρουδιά, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 7’ ο Πρίντεζης από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Ενώ στο 12’ ο Ευρυπιώτης ανάγκασε τον Μαρουδιά σε δύσκολη επέμβαση. Σο 14’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τη δική τους καλή στιγμή στο ματς με τον Αρτέμη. Ο παίκτης του κ. Φωκά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπέλλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Λεονάρδος Πρίντεζης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου ανοίγοντας το σκορ. Στο 27’ ο Ρηγούτσος στάθηκε άτυχος καθώς είδε τη μπάλα σε προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι του Πάγου. Στο 30’ ο Παράβαλος μετά την ωραία πάσα από τον Πρίντεζη έκανε το 2-0 για την Ελλάς Σύρου. Ο Ριγούτσος στο 40’ μετά την ασίστ από τον Ευρυπιώτη διαμόρφωσε το 3-0 για το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τα τρία γκολ να τις χωρίζουν και τους δύο προπονητές να δίνουν στην ανάπαυλα τις δικές τους οδηγίες.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Ελλάς Σύρου συνέχισε να πιέζει και το 4-0 να διαμορφώνετε στο 49’ με τον Βαβουράκη έπειτα από σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η ομάδα του Πάγου μείωσε σε 4-1 έπειτα την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αργυρού.

Ο Ριγούτσος με κοντινή προβολή έκανε το 5-1, ενώ ο Ευριπιώτης από τα… έντεκα βήματα σημείωσε το 6-1. Το τελικό 7-1 διαμορφώθηκε στο 81’ από τον Ριγούτσο.

 

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Καπέλλας, Βαβουράκης, Καραμολέγκος, Κοτζαπανιώτης, Ταμάμης, Χαλκιάς, Παράβαλος, Μανουδάκης, Ευριπιώτης, Ρηγούτσος, Πριντεζης

Αγωνίστηκαν επίσης: Μαραγκός, Φραγκουδάκης, Σαμιωτάκης, Βαρθαλίτης, Μανταλούνο

Πάγος (Φωκάς): Μαρουδιάς, Βοπόπουλος, Αλεξ, Κλιτόν, Φωτεινιάς, Αρακάς, Γαβρίλης, Αργυρός, Μάιπας, Ρούσσος Ι., Αρτέμης

Αγωνίστηκαν επίσης: Παπούδης, Εντού, Νικητίδης, Ρούσσος Κ., Βελέντζας, Ανδρεαδάκης, Τίμος

 

Το κάλεσμα της διοίκησης της Ελλάς Σύρου

Ο Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ με το σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί», γνωστοποιεί στο φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου ότι μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα είναι έτοιμος να βρεθεί στην πρώτη επίσημη σέντρα με αντίπαλο την ομάδα Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παροικίας. Στην γειτονική Πάρο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13.00

Σε περίπτωση που κάποιος οπαδός επιθυμεί να ακολουθήσει την Ομάδα μας στο πρώτο Ιστορικό παιχνίδι, θα ήταν χαρά μας να συνοδέψει την αποστολή μας, η οποία, θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακή (29/9) από το Λιμάνι της Ερμούπολης στις 07:00 με το πλοίο BLUE STAR FERRIES -ARTEMIS και θα επιστρέψει αυθημερόν με το ίδιο πλοίο στις 23:00.