Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή του 5ου ομίλου

Ο Φουάσης έδωσε το… τρίποντο στον Πανθηραϊκό

Ο Πανθηραϊκός χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Αντώνης Φουάσης στο 72’ έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μαζί με την Καλλιθέα και τον Άγιο Ιερόθεο βρίσκονται στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στη νίκη, καθώς στην… δική τους εντός έδρας «πρεμιέρα» ήθελαν τη νίκη στην έδρα τους. Το παιχνίδι είχε έναν καλό ρυθμό, αν και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

 

Το φιλμ του αγώνα

16′  ο Αντώνης Φουάσης βρήκε τον Λούκα μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως το σουτ του δεύτερου κατέληξε άουτ.

29’ ο Ντούνιας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

44’ ο Μαναριώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και καταλόγισε τον παίκτη σε θέση οφσάιντ.

71’ ο Ηλισιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Σουλελέ έπειτα τη σέντρα από τα αριστερά του Ρόπα. Ο Ζώνου με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

72’ ο Αντώνης Φουάσης μετά την σέντρα του Λούκα στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντοπίδη με κεφαλιά (1-0).

78’ ο Μαναριώτης αστόχησε σε σουτ από πλεονεκτική θέση, έπειτα την πάσα του Περιάλη.

81’ ο Περιάλης δεν κατάφερε να βρει… στόχο σε σουτ που επιχείρησε.

90+ ο Μαναριώτης δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας στη σέντρα του Κορακιανίτη.

Πανθηραϊκός  (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (39′ λ.τρ. Περιάλης (86′ Παπασάββας)), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης, Κορέτα, Ντούνιας (56′ Κορακιανίτης).

Ηλυσιακός (Γιάννης Κατσαρός) Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Ρόπας, Παπαδημητρίου, Σαμιώτης (83′ Ξανθόπουλος), Αμανατίδης, Μουκίδης (79′ Κοδνύλης), Ηρακλής (90+3 Χαραλάμπους), Ταβάρες, Νομικός, Σουλελές.

 

 

 

«Χρυσό» βαθμό πήρε κόντρα στον Φωστήρα η Θύελλα

Η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε να μείνει… όρθια απέναντι στον Φωστήρα και να επιστρέψει στην Σαντορίνη με τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό. Δεν είναι μόνο ο βαθμός ως βαθμό, αλλά το ότι τον απέκτησε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία θα δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της. Ταυτόχρονα, ο βαθμός αυτός ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Η Θύελλα κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ζέλο και στη συνέχεια να κρατήσει χάρη στις επεμβάσεις του Ανδριόλα το 1-1.

Ο Ηλιάδης κατάφερε στο 65’ με σουτ να φέρει το ματς στα ίσα, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

 

Το φιλμ του αγώνα

2’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Πανάκη έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου.

3΄ ο Πίσσας πήρε την κεφαλιά έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της Θύελλας Καμαρίου.

9’ ο Καράλης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

12’ ο Καλλιμούκος βρήκε εντός της περιοχής τον Ηλιάδη, όμως το σουτ του δεύτερου κατέληξε άουτ.

13’ ο Ανδριόλας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του Ηλιάδη.

18’  μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Σάμιου έχασαν οι γηπεδούχοι, έπειτα την σέντρα του Μαρίνου.

21’ νέα μεγάλη φάση για τον Φωστήρα. Ο Αλεξίου με παράλληλη σέντρα έφερε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Σάμιος με απευθείας πλασέ έστειλε πάνω στον Ανδριόλα.

36’ ο γκολκίπερ της Θύελλας… φώναξε και πάλι παρών στο σουτ του Σάμιου.

37’ ο Σάμιος μετά την αμυντική αδράνεια της ομάδας της Σαντορίνης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Ανδριόλας με υπερένταση κράτησε το μηδέν για την εστία του.

41’ η Θύελλα Καμαρίου έκανε μετά από αρκετή ώρα και για πρώτη φορά στο ματ αισθητή την παρουσία της χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για γκολ, με τον Ερρίκο. Ο Χατζηεμμανουήλ με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Ερρίκου.

42’ ο Ηλιάδης έφυγε στην κόντρα και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανδριόλα. Ο γκολκίπερ της ομάδα της Σαντορίνης με ωραία επέμβαση είπε και πάλι… όχι στον Ηλιάδη.

57’ ο Αργυρίου έδωσε δίπλα στον Ζέλο και ο δεύτερος με ένα πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Φωστήρα κι άνοιξε το σκορ στο ματς γράφοντας το 0-1.

65’ η αντίδραση ήταν… άμεση για τους γηπεδούχους με τον Ηλιάδη μετά από αρκετές προσπάθειες έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ανδριόλα για το 1-1.

72’ τεράστια ευκαιρία να φέρουν… τούμπα το σκορ έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Μαρίνο. Ο Ανδριόλας με υπερένταση έδιωξε αρχικά τη μπάλα. Στην επαναφορά ο Ηλιάδης είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Θύελλας. ]

78’ ο Φωστήρας ζήτησε πέναλτι υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιμιτσή όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης) Χατζηεμμανουήλ, Καλλιμούκος, Αλεξίου, Μπιμπισίδης, Πανάκης, Πίσσας, Ασημάκης (77' Πετριτάι), Σάμιος (62' Αργκιλέσι), Μαρίνου (90' Μπιταξής), Ηλιάδης, Μπερνιδάκης (85' Κουλούρης).

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές) Ανδριόλας, Μπουσάι (63' λ.τρ. Παπαγγελής), Ερρίκος, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (77' Μαντούσης, Μαλάι (52' Τουγουντζόγλου), Σιμιτσής, Ζέλο, Ηλιόπουλος, Καραλής (59' Σπανος), Αργυρίου.

 

 

5ος όμιλος
Πανθηραϊκός - Ηλυσιακός 1-0 
ΑΠΟ Ακράτητος - ΑΟ Αγίου Ιερόθεου 1-2
ΑΣ Άνω Μεράς - Εθνικός 0-0
Κηφισιά - ΑΕ Μοσχάτου 0-1
Φωστήρας - Θύελλα Καμαρίου 1-1
Ερμής Κορυδαλλού - Κερατσίνι 0-1
Καλλιθέα - ΓΣ Αγίων Αναργύρων 2-0

 

Βαθμολογία 5ου ομίλου

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

6

2

2

0

0

3

0

2.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

6

2

2

0

0

2

0

3.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ

6

2

2

0

0

3

1

4.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

4

2

1

1

0

2

1

5.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

4

2

1

1

0

2

1

6.

Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

4

2

1

1

0

2

1

7.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

3

2

1

0

1

1

1

8.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

3

2

1

0

1

2

2

9.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

1

2

0

1

1

0

1

10.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

1

2

0

1

1

0

1

11.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

1

2

0

1

1

1

3

12.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

0

2

0

0

2

0

2

13.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

0

2

0

0

2

0

2

14.

Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

0

2

0

0

2

0

2