Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 6-2 του Αίαντα Σύρου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων

Μία καλή… προπόνηση

  • Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2019 - 13:43
  • /   Eνημέρωση: 25 Οκτ. 2019 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων εξασφάλισε ο Α.Ο. Σύρου μετά το 6-2 επί του Αίαντα. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου συνέχισε στους ίδιους… ρυθμούς αφού μετά το 0-1 επί του Πάγου, φιλοδώρησε άλλα έξι τέρματα τον Αίαντα σε ένα κατά τα άλλα χορταστικό παιχνίδι. Το ακατάλληλο της ώρας και της μέρας έφερε στις εξέδρες μετρημένους φιλάθλους, καθώς το παιχνίδι αυτό θα έπρεπε να είχε οριστεί άλλη ημερομηνία. Παρόλα αυτά στην εξέδρας του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 50 φίλοι του ποδοσφαίρου ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρησης. Ο Γιώργος Ρούσσος θέλησε στο ματς κυπέλλου απέναντι στον Αίαντα τόσο να ξεκουράσει κάποιους «Βασικούς» όσο και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αθλητές που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και  να προσφέρουν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους.

Ο Βαμβακούσης μετά το τέρμα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πάγο ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 10’ για τον Α.Ο. Σύρου στο ματς κυπέλλου με τον Αίαντα Σύρου. Ο νεαρός Λιέας έκανε το 2-0 στο 16’, ενώ ο Αλπμάνης πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια μείωσε σε 2-1. Ο Μουλίδης στο 47’ από τα έντεκα βήματα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κι έκανε το 3-1. Ο Χρυσικός στο 58 έκανε το 4-1 και ο Βαμβακούσης με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι διαμόρφωσε το 5-1 στο 67’ ο Φωτεινός μείωσε για τον Αίαντα Σύρου στο 86’ σε 5-2, ενώ ο Μουλίδης ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 6-2 για την ομάδα του κ. Ρούσσου.  

 

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Ι., με βοηθούς τους Νομικό και Μαραγκό.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος): Σούμπιτσης (79΄Αναστασόπουλος), Φραγκιάς, Νομικός, Ντόγος, Σαγκινέτος, Ρούσσος (59΄Δαλέζιος), Ζουμπουνέλης (75΄Αργυρός), Βαμβακούσης, Χρυσικός, Λιέας, Μουλίδης

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ (Στέλιος Καρδάτος): Βαμβακούσης, Μπλάμο (59΄Ρούσσος), Αλουμανής, Γαληνός, Ρούσσος, Παπουδής, Κουκουλογιάννης (54΄Κάτρης), Πιταούλης (68΄Πιταούλης), Ευμορφόπουλος (54΄Μακρυωνίτης), Φωτεινιάς, Ζαρμπώνης.