Ο Πανναξιακός 0-2 τον Α.Ο. Σερίφου

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Πανναξιακός, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 της Σερίφου, έπειτα από ένα ποιοτικά καλό παιχνίδι.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και από το ξεκίνημα την αναμέτρησης κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Σερίφου προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την εστία του τους παίκτες του κ. Σκούνα, όμως ο Πανναξιακός έχει ποιότητα και αθλητές που μπορούν να σπάσουν την άμυνα του της αντίπαλης ομάδας.

Ο Πανναξιακός θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα το σκορ καθώς ο Ζανελάρι στο 2’, στο 7’ και στο 14, να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Όπως επίσης και ο Γεωργιάδης στο 19’ στάθηκε άτυχος στην προσπάθεια που είχε από πλεονεκτική θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Α.Ο. Σερίφου στο 17’ είχε μία καλή φάση με τον Ρεβίνθη, όμως η μπάλα στο σου που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 34’ ο Ζανελάρι βρήκε με παράλληλη πάσα τον Μπονιάκο και ο δεύτερος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Βαλσαμάκη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με γκολ του Μπονιάκου να τις χωρίζει, αλλά με τον Πανναξιακό να είναι κυρίαρχος εντός αγωνιστικού χώρου.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθώς και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η ομάδα της Νάξου είχε τον έλεγχο του ματς.  

Ο Καφετζής στο 52’ στάθηκε άτυχος καθώς είδε τη μπάλα στην κεφαλιά που πήρε από το ύψος του πέναλτι να σταματά στο δοκάρι του Βαλσαμάκη.

Ενώ στο 58’ Γεωργιάδης και Βαθρακοκοίλης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ της Σερίφου.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα, καθώς στο 59’ ο Ζέρβας με υπερένταση έβγαλε το σουτ του Ρεβίνθη και στην επαναφορά ο Παππάς δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία του Πανναξιακού.

Ο Βαθρακοκοίλης στο 68’ με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Βαλσαμάκη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 για τον Πανναξιακό.

Ο Γεωργιάδης στο 81’ είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι καθώς το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι του Βαλσαμάκη.

 

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ., Βαλσαμάκης Κωσ., Παγιοολάρι, Σκοπελίτης (61 Παρίσης Κ.), Μουστάκας (73΄Λιβάνιος Μ.), Μαγουλάς, Λιβάνιος Μαρ., Παπαδόπουλος (77' Μαγουλάς Αλ.), Ρεβίνθης (60΄Παρίσης Δ.), Παππάς.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανεβλαβής, Καφετζής, Χαμηλοθώρης, Ζανελάρι (82΄Κάκο), Σέμε, Γκασούκας (89΄Φακίνος), Γεωργιάδης, Βαθρακοκοίλης, Μπονιάκος.