Η φάση αυτή των αγώνων θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 12 Ιανουαρίου

Η Χίος θα φιλοξενήσει τους αγώνες των Ενώσεων

  • Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 2019 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 19 Δεκ. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Χίος θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 7ου Ομίλου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων Κ12 και Κ14, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 3 έως και 12 Ιανουαρίου.

Η απόφαση λήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία εξέτασε τις προσφορές που υπήρχαν, με αυτήν της ΕΠΣ Χίου να είναι η καλύτερη και η πιο συμφέρουσα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως το τουρνουά ενώσεων έχει διεξαχθεί ξανά στη Χίο το 2018, με τους αγώνες να στέφονται με μεγάλη επιτυχία.

Οι Κυκλάδες είχαν εξαιρετική παρουσία καθώς τότε η Κ16 είχε κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και στη συνέχεια έφτασε μέχρι και την 3η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι αγώνες του 7ου ομίλου θα ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου με τις Κυκλάδες να αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα.

 

 

 

 

Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία των ομάδων της Ένωσης

Στην τελική… ευθεία έχουν μπει οι προπονήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων (Κ14 και Κ12). Βαγγέλης Γατσέλος και Άκης Μπελεγρίνης είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν αυτό το διάστημα με 28 παιδιά συνολικά από τις ομάδες της Νάξου και της Πάρου. Ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και οι ποδοσφαιριστές θα είναι από τα νησιά, Σύρου, Μυκόνου, Τήνου, Άνδρου, Κύθνου και Μήλου.

Με το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής το δίδυμο των προπονητών της ΕΠΣ Κυκλάδων θα αποφασίσουν τα παιδιά τα οποία θα πάρουν μαζί τους στην Χίο για τους αγώνες της προκριματικής φάσης της προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

Τέλος, η ΕΠΣ Κυκλάδων μετά το τέλος της προπόνησης της Νάξου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Νάξου και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Φράγκο και Μαράκη για την βοήθειά τους.

 

 

Η ευχαριστήρια επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων

 

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ευχαριστεί το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. για την παραχώρηση του Δημ. Στ. Νάξου καθώς επίσης και τα σωματεία Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ & Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Φράγκο Αλέξανδρο και Μαράκη Πέτρο για την βοήθεια τους και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στον αγώνα προπόνησης – προετοιμασίας των Μικτών μας Ομάδων Κ-12 & Κ-14, που διεξήχθη στη Νάξο στις 17-12-2019.

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα (ισχύει για Κ12 και Κ14): 

3/1/2020

1η αγωνιστική 

ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Σάμου

ΕΠΣ Χίου - ΕΠΣ Λέσβου

Ρεπό: ΕΠΣ Κυκλάδων

5/1/2020

2η αγωνιστική 

ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Δωδεκανήσου

ΕΠΣ Σάμου - ΕΠΣ Χίου

Ρεπό: ΕΠΣ Λέσβου

7/1/2020

3η αγωνιστική 

ΕΠΣ Σάμου - ΕΠΣ Κυκλάδων 

ΕΠΣ Λέσβου - ΕΠΣ Δωδεκάνησα

Ρεπό: ΕΠΣ Χίου

9/1/2020

4η αγωνιστική 

ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Λέσβου

ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Χίου 

Ρεπό: ΕΠΣ Σάμου 

11/1/2020

5η αγωνιστική 

ΕΠΣ Χίου - ΕΠΣ Κυκλάδων

ΕΠΣ Λέσβου - ΕΠΣ Σάμου 

Ρεπό: ΕΠΣ Δωδεκανήσου