Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Άνω Μερά

Πήρε Νάκα και Τζάβρα η Άνω Μερά

  • Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, 2020 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιαν. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Άνω Μερά, καθώς με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον μεσοεπιθετικό Στέλιο Νάκα, αλλά και με τον γκολκίπερ Γιώργο Τζάβρα. Να σημειώσουμε εδώ πως ο έμπειρος πορτιέρο ήταν στην Άνω Μερά και τη σεζόν 2018-19 όπου και στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων με την ομάδα της Μυκόνου. Το καλοκαίρι αποχώρησε όμως λίγους μήνες μετά οι δύο πλευρές έδωσαν και πάλι τα.. χέρια και θα συνεχίσουν μαζί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Μυκόνου που πλέον βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή της αγωνιστική πορεία, αλλά και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για τον λόγω αυτόν η διοίκηση της ομάδας της Μυκόνου προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, αφού θέλησε να ενισχύσει και την μεσαία της γραμμή με την απόκτηση του Στέλιου Νάκα. Ο έμπειρος Έλληνας μέσος έχει περάσει από Ξάνθη, Άρη, Νίκη Βόλου και Ρόδο. Ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης.

Η ανακοίνωση της Άνω Μεράς για Στέλιο Νάκα

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως η skoda Ξάνθη , ο Άρης , η Νίκη Βόλου, η Ρόδος και τελευταία ο Νέστος Χρυσουπολης, αλλά και στο εξωτερικό! Καλώς όρισες Στέλιο»

 

Η ανακοίνωση για Γιώργο Τζάβρα

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφύλακα και πρώην αρχηγού της ομάδας μας, Γιώργου Τζάβρα. Ο πορτιέρο που πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα για να στεφθούμε πρωταθλητές Κυκλάδων επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος! Καλώς όρισες Γιώργο»