Ήττα για την Άνω Μερά (1-0) από τον Εθνικό

  • Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2020 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιαν. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Άνω Μερά στο γήπεδο της Καλλιθέας από τον Εθνικό Πειραιά. Η ομάδα του κ. Σεροπιάν είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, καθώς από το πρώτο λεπτό μπήκε δυνατά και δεν άφησα πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Κυκλαδίτες. Από την πλευρά της η Άνω Μερά προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα καρέ της τον Πειραιά  και για 45 λεπτά τα κατάφερε. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. Με την έναρξη όμως της επανάληψης το… σκηνικό άλλαξε. Καθώς οι γηπεδούχοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Λαζαρίδης, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα ανέβασαν την απόδοσή τους κι από την άλλη η Άνω Μερά δεν κατάφερε να ακολουθήσει σε ρυθμό. Ο Εθνικός έφτασε κοντά σε ένα  ακόμη τέρμα με τον Πετρόπουλο στο 53’. Απάντηση στην ευκαιρία των γηπεδούχων είχε η Άνω Μερά με τον Μεζίνι στο 63’, να φτάνει κοντά στην ισοφάριση, όμως η προβολή του παίκτη της Μυκόνου πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Δόση και Τσολακίδη

Εθνικός (Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Νταουλια, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι (78΄ Αυλωνίτης), Διάκος (63΄Ξαγοράρης), Πετρόπουλος, Λαζαρίδης (91΄ Τσιντώνης), Ντάγκρας (46΄Δημητρίου).

Επίσης στον πάγκο ήταν: Χαλκίδης, Παπαγεώργου, Πεχλιβανίδης.

ΑΣ Άνω Μεράς (Νίκος Κωτσοβός): Πάλιουρας, Φερέιρα (56΄Μεζίνι), Καλαγκάνης, Ντατίδης (85’ Καλαμάρης), Αχείμαστος, Λεσάι, Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (85΄Ζώτος), Νάκας (56΄Ζυγκερίδης), Σούλτσε.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ξενάκης, Χάμος, Σαλταμάρας.