Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Τήνο στο ματς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων

Συνέχισε το αήττητο σερί

  • Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2020 - 19:17
  • /   Eνημέρωση: 16 Ιαν. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Ελλάς Σύρου έφτασε σε μία ακόμη νίκη έπειτα το 3-0 επί του ΠΑΣ Τήνου. Το ματς διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσία  λίγων αλλά ηρωικών φιλάθλων. Η ομάδα της Σύρου διατήρηση το αήττητο της καθώς σε έξι αναμετρήσει έχει ισάριθμες νίκες και γκολ 29 υπέρ και μόλις 4 κατά.

Από την πλευρά της η ομάδα της Τήνου προσπάθησε να κρατήσει τους Συριανούς μα μακριά από τα καρέ τους και το κατάφεραν κατά το.. ήμισυ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά και τις εσωτερικές αλλαγές που προχώρησε ο Νίκος Βουτσίνος. Ο Κυριάκος Μανουδάκης πέρασε ως καθαρός… δεκάρι, έδωσε ώθηση στην ομάδα του και ταυτόχρονα σημείωσε ένα γκολ κι είχε και μία ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, ο αγώνας μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του ΠΑΣ Τήνου ήταν μέτριος ποιοτικά, με το πρώτο μέρος όμως να είναι κακό. Καμία ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση, καθώς και οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν αρκετά λάθη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και αυτό φαίνεται από τις λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η μόνη υποψία φάσης στο πρώτο μέρος ήταν του Λεονάρδου Πρίντεζη στο 22’. Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος με τους Συριανούς να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να ανοίγουν το σκορ χάρη σε μία πολύ ωραία προσπάθεια του Μπάιλα στο 52’. Ο Μανουδάκης στο 61’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο φινάλε μετά τη δική του ασίστ, ο Μπάιλας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.    

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

8’ στα χέρια του Συριανού η μπάλα έπειτα το σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά της περιοχής ο Φιλιππούσης.

22’ άουτ η προβολή του Λ. Πρίντεζη μέσα από την μικρή περιοχή, έπειτα την πάσα του Σταμούλη από τα δεξιά.

52’ ο Μπάιλας με δυνατό σουτ από τα δεξιά της περιοχής νίκησε τον Λεκάσι κι άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Αρχικά οι αμυντικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με τη μπάλα να καταλήγει στα πόδια του σκόρερ.

61’ ο Μανουδάκης πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έφτασε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής και ανενόχλητος έπιασε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

68’ άουτ πέρασε το φάουλ από μακρινή απόσταση του Χαλκιά.

73’ τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Τήνου με τον Ζαλώνη. Ο παίκτης της Τήνου έκλεψε τη μπάλα μετά από πίεση που άσκησε στον Καραμολέγκο, όμως ο Στέλλας με υπερπροσπάθεια έπεσε μπροστά στα πόδια του βγάζοντας τη μπάλα στα πλάγια.

79’ καλή στιγμή για την Ελλάς Σύρου με του Φραγκουδάκη. Ο Λεκάσι έπεσε στη δεξιά του γωνία και κατάφερε να διώξει τη μπάλα με τις γροθιές.

89’ άουτ πέρασε το σουτ του Φιλιπόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

90’ ο Μπάιλας με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα την ασίστ του Μανουδάκη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Ελλάς Σύρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Νομικό και Γρυπάρη

Ελλάς Σύρου: Συριανός (66’ λ.τρ. Στέλλας), Μπαλόπιτας, Κοτζαπαναγιώτης (46’ Καραμολέγκος), Συριανός Α., Ταμάμης (75’ Φραγκουδάκης), Βαβουράκης, Σταμούλης, Λ. Πρίντεζης (24’ λ.τρ. Σκορδίλης), Μανουδάκης, Μπάιλας, Χαλκιάς.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ευρυπιώτης, Δημητρακόπουλος.

ΠΑΣ Τήνου: Λεκάσι, Ζαλώνης Φ., Θεοδώρου (81’ Λούβαρης), Λειβαδάρης, Εντού (74’ Δελατόλας), Μυλωνάς (69’ Μπον), Φώσκολος, Παλαμάρης (66’ Πλυτάς), Φιλιππούσης, Ζαλώνης, Τζανουλίνος.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Βασιλάκης, Γιαννόπουλος, Ζιουλής.

 

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

18

6

6

0

0

29

4

2.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

9

5

3

0

2

12

6

3.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

6

5

2

0

3

9

8

4.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

3

4

1

0

3

5

18

5.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

0

4

0

0

4

3

22