Πρώτο… τρίποντο για Πάγο

  • Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020 - 06:10

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε ο Πάγος ο οποίος επιβλήθηκε με 8-2 του Καρτεράδου στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Η ομάδα της Σύρου μπήκε από το πρώτο λεπτό δυνατά στο παιχνίδι, καθώς δεν ήθελε να δώσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Το συγκρότημα του κ. Φωκά έδειχνε τα σημάδια βελτίωσης ακόμη και στα ματς που ηττήθηκε και ήταν απλά θέμα… χρόνου να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Συριανούς ήταν ο Μάρκος Πρίντεζης  ο οποίος σημείωσε πέντε (5) συνολικά τέρματα (38', 46', 62΄, 85΄, 90'), ενώ για τον Πάγο ακόμη σκόραραν ο Μαϊπάς (22’), ο Κασσανδρινός (55’) και ο Φελουτζής (9’).

Από την αντίπερα όχθη ο Καρτεράδος δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και το μόνο που κατάφερε ήταν  να πετύχει δύο τέρματα με τους Σελιστάι στο 48’ και με τον Φίλων στο 70’. Ο Πάγος τώρα… ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων στην ισοβαθμία με τον Καρτεράδο.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο Μάριος Βακόνδιος, με βοηθούς τους Μαραγκό και Γεωργάρας).

ΑΟ Πάγου (Χρήστος Φωκάς): Μέτκο, Κασσανδρινός, Αργυρός (71΄Σανούδος), Ανδρεαδάκης, Ντιοβ, Μποτίνης (71΄Ρούσσος), Αρακάς (65΄Βουτσίνος), Μαραγκός, Φελούτζης (71΄Καπετανάκης), Μαϊπάς, Πρίντεζης.

Καρτεράδος: Κόντρα, Κουλόλι, Προβατόπουλος, Ζαχαράκης (66΄Πελεκάνος), Ντάλλας (53΄Παναγιωτόπουλος), Φίλων, Αχμετάι (68΄Χάλαρης), Κουρπέτης, Βαζαίος, Σελιστάι, Τομόρι.