Δυσκολεύει η παραμονή για Άνω Μερά

  • Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 4 Φεβ. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Δυσκολεύει η υπόθεση παραμονής μετά και τη νέα ήττα από την Καλλιθέα για την Άνω Μερά. Η ομάδα της Μυκόνου δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και πλέον θα πρέπει να δώσει σκληρή… μάχη για να μείνει στην κατηγορία, καθώς η ζώνη πήγε στους τέσσερις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι Μυκονιάτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία καθώς όπως υποστηρίζουν το ματς κρίθηκε μετά από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 70’, ενώ είχε προηγηθεί πτώση μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας στο 60’. Επίσης οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για δύο οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο, που όπως υποστήριξαν κακώς δόθηκαν.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να έχουν πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Αυτό σημαίνει πως υπήρχαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι τέλος είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3’, όμως ο Γκρόσιος έδωσε την ομάδα του βγάζοντας τη μπάλα πάνω στην γραμμή.  

Διαιτητής Λάμπρου | Βοηθοί: Πριόνας - Ιωάννου

ΑΣ Άνω Μεράς (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Κοφωκότσιος (80΄Ζώτος), Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Σούλτσε, Ντατίδης, Σαββίδης, Αχείμαστος, Μπρένο (46΄Κωνσταντινίδης), Λεσάι (60΄Μανωλιάς), Κεμπέ (77΄Παλαιπάνος).

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Παντελίδης, Γκρόσιος, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας (67΄Μπελής), Σταύρου, Καλτσάς, Νταουτάι (59΄Βασιλειάδης), Στούπης

Ετικέτες: