Νίκη της Μυκόνου στη Σύρο επί του Πάγου

  • Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:23

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από την… Σύρο ο Α.Ο. Μυκόνου μετά το 1-5 επί του Πάγου. Το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη ήταν καλύτερο και πήρε δίκαια το τρίποντο, απέναντι στον αξιόμαχο Πάγο. Αρχικά το παιχνίδι ήταν… ντέρμπι με τον Πάγο να είναι κοντά στο σκορ και να πατά καλά μέσα στο γήπεδο. Στο 6’ ο Αλεξανδρόπουλος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ για την Μύκονο κάνοντας το 0-1. Ο Μάρκος Πρίντεζης βρέθηκε στο 12’ απέναντι στον Ψύλλια και με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο απέκρουσε το σουτ του Αμπντούλ για να έρθει ο Σουλιώπουλος ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-2. Στο φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά το μαρκάρισμα του Αργυρού πάνω στον Αμπντούλ. Ο «άρχοντας» του αγώνα έδειξε αμέσως την παράβαση. Ο Αλεξανδρόπουλος νίκησε τον Σούμπιτση για το 1-3. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η Μύκονος στην επανάληψη μπήκε δυνατά καθώς ήθελε να κλειδώσει τη νίκη και να μην έχει άγχος όσο ο χρόνος θα περνούσε. Σε διάστημα μόλις επτά λεπτών στο δεύτερο μέρος το 1-3 μετατράπηκε σε 1-5. Αρχικά ο Αμπντούλ έδωσε στον Σουλιώπουλο και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 1-4 και ο ίδιος παίκτης στο 52’ έκανε το 1-5. Ο Μάρκος Πρίντεζης στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-5 για τους Συριανούς.   

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς τους Μουτάφη και Γεωργαρά.

ΑΟ Πάγου (Χρήστος Φωκάς): Σούμπιτσης, Ανδρεαδάκης, Αργυρός, Σανούδος (64' Ρούσσος Ιων), Ντιούφ, Κασσανδρινός, Σούμπιτσης Φ., Μαραγκός (46΄Ρούσσος Κ.), Φελούτσης (64' Βουτσίνος), Αρακάς (55' Οστεν), Πρίντεζης.

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Ψύλλιας, Κουντουράς (56' Παπαδόπουλος), Δήμα (55' Πάγια) , Καρατζάς (64' Βερώνη), Μπαλλής, Μπαϊρακτάρης, Σουλιώπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάνης (46' Δημητρανόπουλος), Βαρουξής, Αμπντούλ.