Μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό το συγκρότημα του κ. Φίλων

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο Πύργος 1-3 τον Καρτεράδο

  • Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 10 Φεβ. 2020 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πύργος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να επικρατήσει του Καρτεράδου στο τοπικό ντέρμπι της Σαντορίνης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη κόντρα στον Πύργο ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, όμως, ο Πύργος χάρη στα δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης πήρε τη νίκη και στέλνουν τον Καρτεράδο στην Β’ κατηγορία. Μόνο με… θαύμα ο Καρτεράδος θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο. Τα πάντα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Πύργο να… χτυπάει δύο φορές στο 92’ και το 93’.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

 

13’ ο Κόντρα με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε το σουτ του Ντεκίδη.

17’ ο Κελίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης σημειώθηκε για θέση οφσάιντ?

19’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Κελίδη μετά από εκτέλεση φάουλ.

31’ ο Κάτσος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον Κόντρα.

34’ ο Βουλγαράκης μετά από ατομική ενέργεια από τα δεξιά βρήκε τον Κελίδη, όμως και πάλι ο Κόντρα είπε… όχι.

43’ ο Πολυκρέτης μετά την πάσα – ασίστ του Δαβιλά έπιασε δυνατό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόντρα για το 0-1.

45’ νέα καλή στιγμής για τους φιλοξενούμενους με τον Κελίδη έπειτα την πάσα του Πολυκρέτης, ο γκολκίπερ του Καρτεράδου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

49’ ο Αχμετάι με σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα σώματα κι αυτή κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου σε κόρνερ.

58’ ο Αχμετάι είδε τη μπάλα στην προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Σελιστάι προσπάθησε με σουτ να τη στείλει στα δίχτυα του Πύργου, όμως αυτή σταμάτησε σε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε την… άσπρη βούλα και ο Φίλων ευστόχησε κάνοντας το 1-1.

68’ ο Νομικός πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος έδιωξε το σουτ του Προβατόπουλου.

77’ η σέντρα του Βρενάγκρ από τα αριστερά πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Κελίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας τον παίκτη σε θέση οφσάιντ.

92’ ωραία συνεργασία των παικτών του Πύργου με τους Ντεκίδη, Πολυκρέτη και τον Κελίδη μετά από σέντρα να στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κόντρα κάνοντας το 1-2.

93’ ο Βουλγαράκης βγήκε στην… κόντρα και χωρίς πρόβλημα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Πύργο.

Διαιτητής ήταν ο Παντελάκης, με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Νάκκα.

Καρτεράδος (Στάθης Φίλων): Κόντρα, Φέκκας, Κουλο΄λι Γ., Προβατόπουλος (82΄Φρατζέσκος), Φίλων Σ., Αχμετάι (90΄τριαντάφυλλος), Φίλων Α., Κουρπέτης (54΄Βαζάιος), Σελιστάι, Τομόρι, Κουλόλι Α..

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνταντόπουλος): Καλαμάτας, Βρενάγκρ, Πάγια (λ. τρ. 8΄Κάτσος, 73΄Φύτρος Σαμ.), Νομικός Β., Νομικός Γ., Βουλγαράκης, Λύκος, Κελίδης, Δαβιλάς, Ντεκίδης, πολυκρέτης.