Το συγκρότημα του κ. Σκούνα επικράτησε με 2-0 της Σερίφου στο ΔΑΚ Νάξου

Πιο κοντά στην… άνοδο ο Πανναξιακός

  • Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 10 Φεβ. 2020 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανναξιακός επικράτησε του Α.Ο. Σερίφου με 2-0 κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα της Νάξου έφτασε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 στη νίκη, καθώς από το πρώτο κιόλας λεπτό είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα. Πλέον το συγκρότημα του κ. Σκούνα έφτασε τους 31 βαθμούς και είναι μία… ανάσα από την εξασφάλιση του τίτλου, αλλά και της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, όπως αναφέρουμε παραπάνω η ομάδα της Νάξου είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ο Κωστόπουλος στο 28’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ευστοχώντας από την… άσπρη βούλα, έπειτα από χέρι μέσα στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, προσπάθησαν από την πλευρά τους να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ζέρβα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην περιοχής  τους. Στο 86’ ο Γωργιάδης μετά την πάσα – ασίστ του Σερμάδι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Πανναξιακό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο Μάριος Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο και Χατζόπουλο.  

Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανευβλαβής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Γκασούκας (90΄Μαράκης), Μπονιάκος, Ζαφείρης (68΄Σερμάδι), Γεωργιάδης.

ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Ν. (67' Μαγουλάς Αλ.), Παγιολάρι, Σκοπελίτης, Λιβάνιος Μαρ., Μαγουλάς Αν., Λιβάνιος Μαριν.. Παπαδόπουλος, Κιούσης (λ. τρ. 90΄Ζαχαρίας), Νταής, Παρίσης.