Ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 0-1 της Θύελλας Καμαρίου για το κύπελλο Κυκλάδων

Το γκολ του Λούκα έκρινε την αναμέτρηση

  • Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 13 Φεβ. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στους οκτώ του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε ο Πανθηραϊκός έπειτα τη νίκη του στο γήπεδο του Καμαρίου με 0-1 επί της Θύελλας. Οι δύο ομάδες από την Σαντορίνη που αγωνίζονται με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρατάχθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου με πολλές αλλαγές, καθώς και οι δύο τεχνικοί θέλησαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αθλητές που  μέχρι σήμερα δεν είχαν αγωνισθεί αρκετά. Το παιχνίδι τώρα ήταν μέτριο έως κακό, καθώς οι πολλές αλλαγές επηρέασαν την συνοχή των ομάδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και ταυτόχρονα το ματς να κριθεί με ένα απευθείας φάουλ στο 82’ από τον Λούκα.  Τώρα μετά την πρόκρισή του ο Πανθηραϊκός θα αντιμετωπίσει στους οκτώ του κυπέλλου τον Καρτεράδο κι αν προκριθεί τότε θα βρεθεί απέναντι της Ελλάς στο γήπεδο της Σύρου για την ημιτελική φάση.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

17’ ο Ντούνης δεν είχε πρόβλημα στο σουτ του Δήμα και απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

31’ νέα απόκρουση του Ντούνη μετά το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Ράπτης.

37’ ο Δήμας από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή με σουτ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς η μπάλα δεν βρήκε… στόχο και πέρασε άουτ.

40’ ο Μαναριώτης με γυριστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον γκολκίπερ της Θύελλας, όμως ο Ασημέλλης απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

82’ ο Λούκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ασημέλλη και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Θύελλας, κάνοντας το 0-1 για τον Πανθηραϊκό.

85’ ο Ντινιωτάκης έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, καθώς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ντούνη, όόμωςο γκολκίπερ του Πανθηραϊκού με υπερένταση έπεσε και μάζεψε τη μπάλα.

94’ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντούνη πέρασε η μπάλα έπειτα το σουτ που επιχείρσε έξω από την μεγάλη περιοχή ο Βερζιτζόγλου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους Παντελάκη και Νάκκα

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Ασημέλλης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Σπανός, Μαντούσης, Τουγουτζόγλου, Δήμος (88΄Μαυρομάτης), Πούτσι, Βεζιρτζόγλου, Ράπτης, Ντινιωτάκης

Πανθηραϊκός (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ντούνης, Τσόπελας, Χούσα, Μπιρμπίλι, Λούκα, Παπασάββας, Αντωνιάδης, Κόντι (λ. τρ. Σέιτι), Νομικός (63΄Βαλαβανόπουλος, 73΄Περιάλης), Κορέτα (58΄Παληγεώργος), Μαναριώτης