Το κύπελλο Κυκλάδων στον… Α.Ο. Σύρου μέσω κλήρωσης

Ο Α.Ο. Σύρου αναδείχθηκε κυπελλούχος Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι τέσσερις ομάδες που είχαν προκριθεί στους ημιτελικούς, δηλαδή, ο Παναθηραϊκός, ο Πύργος, ο Α.Ο. Σύρου και ο Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου. Στην κλήρωση όπως αναφέρουμε παραπάνω το πρώτο μπαλάκι που βγήκε ήταν ο Α.Ο. Σύρου και αυτομάτως στέφθηκε κυπελλούχος Κυκλάδων. Από εκεί και πέρα «φιναλίστ» ουσιαστικά είναι ο Πανθηραϊκός ο οποίος ακολούθησε στην κλήρωση, τρίτη η Ελλάς Σύρου και τέταρτος ο Πύργος.

Η σειρά κατά την οποία βγήκαν τα μπαλάκια έχει σημασία καθώς η ΕΠΣ Κυκλάδων θα δηλώσει με την ίδια σειρά τις ομάδας της Ελληνική Ομοσπονδία, ώστε αν για παράδειγμα ο κυπελλούχος Κυκλάδων δεν δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδος τότε τη θέση του να την πάρει η επόμενη και πάει λέγοντας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εντός της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, αλλά και όλες τις ομάδες οι οποίες έπαιξαν και προσπάθησαν να φτάσουν έως το τέλος. Ο κ. Φρέρης τόνισε κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του πως πρόθεση τόσο του ίδιου όσο και των μελλών του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ο κυπελλούχος να αναδειχθεί εντός γηπέδου και γι’ αυτό ζητήθηκε από την ΕΠΟ παράταση χρόνο, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Από εκεί και πέρα ευχήθηκε όλα αυτά που ζει ολόκληρος ο πλανήτης να τελειώσει σύντομα κι όλοι να δώσουν το παρών υγιείς σύντομα στο γήπεδο.

Τέλος, πριν ολοκληρώσει ο κ. Φρέρης αναφέρθηκε και στα τμήματα υποδομής όπου σύμφωνα με τα όσα ισχύουν θα διεξαχθούν οι τελικές φάσεις μέσα στον Σεπτέμβριο ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνισθούν.