Στόχος η παραμονή των παικτών που αγωνίσθηκαν τη σεζόν 2019-20

Η Ελλάς βάζει τις βάσεις για μία ανταγωνιστική σεζόν

Η Ελλάς Σύρου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων και την άνοδο στην Α’ ετοιμάζει τα πλάνα της για μία ανταγωνιστική χρονιά. Αρχικά η διοίκηση θέλησε να κρατήσει το προπονητικό δίδυμο της σεζόν 2019-20, το Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο. Η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη από τη δουλειά των δύο Συριανών προπονητών και από την στιγμή που υπήρχε και από τη άλλη πλευρά καλό κλίμα, δεν άργησε να επέλθει η συμφωνία.

Αναλυτικά της Ελλάς Σύρου για την παραμονή Βουτσίνου – Βασάλου

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο. Μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Β κατηγορίας αήττητοι και την καταπληκτική πορεία της ομάδας μας στο Κύπελλο, δεν συντρέχει κανένας λόγος να μη συνεχίζουμε μαζί. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

 

Ξεκίνησε ο σχεδιασμό και οι ανανεώσεις  

Μιχάλης Βασάλος και Νίκος Βουτσίνος μετά τη συνέχιση της συνεργασίας τους με την Ελλάς Σύρου, ξεκίνησαν μαζί με τη διοίκηση να σχεδιάζουν το… μέλλον τους, ώστε το ρόστερ να είναι άκρως ανταγωνιστικό. Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως από τη Α’ κατηγορία Κυκλάδων θα λείπουν παραδοσιακές δυνάμεις, αλλά και ομάδες που θα μπορούσαν να παίξου πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Άνω Μερά μετά την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρέμεινε στην Γ΄ κατηγορία, όπως και ο Πανναξιακός που απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική κατηγορία. Στην Γ’ Εθνική επίσης θα είναι και η ομάδα της Σαντορίνης. Από εκεί και πέρα στην Α’ κατηγορία θα είναι ο Α.Ο. Σύρου, ο Α.Ο. Μυκόνου και η Ελλάς που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τώρα στόχος της διοίκησης της ομάδας της Σύρου είναι να τα βρει με τους αθλητές που ήταν και πέρσι στην ομάδα, ώστε με τις προσθήκες που θα υπάρξουν η Ελλάς Σύρου να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό ακόμη και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων και ταυτόχρονα την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Με «φύλακα άγγελο» τον Κώστα Συριανό

Ο έμπειρος Συριανός γκολκίπερ Κώστας Συριανός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ελλάς και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκησης της ομάδας έκανε με ανακοίνωσή της γνωστή τη συμφωνία των δύο πλευρών. Η Ελλάς θα έχει κάτω  από τα δοκάρια της τον «φύλακα άγγελο» της και ταυτόχρονα την εμπειρία που χρειάζεται στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Συριανό. Ήμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στην «οικογένεια» μας ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Σύρου και του ευχόμαστε αρχικά καλό καλοκαίρι και μετέπειτα καλή σεζόν τη νέα χρονιά με την ομάδα μας»