Στις 2 Αυγούστου οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Α.Ε. Μυκόνου

Την Κυριακή 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Α.Ε. Μυκόνου.  Αρχικά η Άνω με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όπου το ίδιο συνέβη και με τον Α.Ο. Μυκόνου. Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια μπορούν να το δηλώσουν έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Να σημειώσουμε εδώ πως Άνω Μερά και Α.Ο. Μυκόνου αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σωματείο το οποίο θα είναι ικανό να πρωταγωνιστεί στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο κ. Σκέντζος, προπονητής της Α.Ε. Μυκόνου, έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του, προχωρά σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, στην αναζήτηση παικτών και μετά τις εκλογές, θα κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Μυκόνου

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου, με βάση την συμφωνία για συνένωση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων του νησιού με το συντοπίτη Α.Σ. Άνω Μερά που αποφασίστηκε στην πρόσφατη έκτακτη Γενική μας συνέλευση και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Δ. Σ., οι οποίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 02-08-2020 στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.
Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται έως και την Παρασκευή 31-07-2020 και ώρα 19.00 είτε στο mail του συλλόγου aomykonou@gmail.com.
Η παρουσία σας χαρακτηρίζεται ιστορική με βάση το σκοπό αυτής της εκλογικής διαδικασίας.