Στην Ελλάς Σύρου ο Χρήστος Μπουρούσης

  • Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2020 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 19 Αυγ. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Ελλάς Σύρου ολοκληρώνει σιγά – σιγά τις μεταγραφές τις καθώς υπάρχουν ελάχιστα ανοικτά… ζητήματα. Μία θέση που… έκαιγε το Συριανό σωματείο ήταν αυτή του τερματοφύλακα, καθώς για κάτω από δοκάρια μόνο τον Κώστα Συριανό. Η διοίκηση όλο αυτό το χρονικό διάστημα αναζητούσε την καλύτερη επιλογή, καθώς είχε να νιώθει… ασφάλεια. Μετά την αναζήτηση και τις προτάσεις που έγιναν, η διοίκηση και ο Νίκος Ζιάβρας κατέληξαν στον νεαρό Χρήστο Μπουρούση. Ο 18χρονος πορτιέρο μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν έδωσε τα χέρια με την Ελλάς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο νησί, όπου και θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας.

Για την συμφωνία του με την Ελλάς Σύρου αναφέρθηκε ο νεαρός γκολκίπερ: «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή να αγωνιστώ με τη φανέλα της Ελλάς Σύρου. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και η ομάδα να μετέχει τους στόχους της. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά και υπομονή. Τα υπόλοιπα θα τα δείξω μέσα στο γήπεδο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση και όλους όσους με εμπιστεύτηκαν».

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την απόκτηση του Χρήστου Μπουρούση

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπουρούση. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών στόχων. Ο Χρήστος Μπουρούσης είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου του 2002 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τρικάλων.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.