Καλύτερη εικόνα από την Ελλάς Σύρου στο δεύτερο φιλικό με τον Πανναξιακό στη Νάξο

Γκολ και θέαμα από τις δύο ομάδες

Ισόπαλο 3-3 ήρθε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Ελλάς Σύρου με τον Πανναξιακό, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να διεξάγετε στο νησί της Νάξου. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο, αλλά και πιο προετοιμασμένη. Βέβαια και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και παίκτες, αλλά και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης η Ελλάς έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, αφού κατάφερε να προηγηθεί τρεις φορές στο σκορ. Ο Πανναξιακός ο οποίος έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του, αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει και τις τρεις. Βέβαια, σ’ αυτά τα παιχνίδια το σκορ δεν παίζει καμία απολύτως σημασία, καθώς έχουν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα και οι προπονητές θέλουν να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Από την πλευρά τους, Πελέκης και Βουτσίνος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα και οι δύο έδειξαν πως θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά και έχουν αρκετό δρόμο να διανύσουν, όμως παρουσίασαν και αρκετά καλά στοιχεία. Το σημαντικό στοιχείο που έδειξαν και τα δύο σωματεία ήταν η μαχητικότητά τους καθώς καμιά δεν παράτησε το ματς και πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις που διέθεταν μέχρι το τέλος.

 

Οι καλύτερες στιγμές της φιλικής αναμέτρησης του Πανναξιακού με την Ελλάς Σύρου

1’ η Ελλάς μπήκε με γκολ από τα… αποδυτήρια καθώς πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σταμούλη κάνοντας το 0-1.

5’ ο Αντώνης Συριανός με δυσκολία έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, πριν ο Τσούρης αποκτήσει πλεονέκτημα.

11΄ο Κώστας Συριανός με ευκολία έπεσε και μάζεψε τη μπάλα, έπειτα το σουτ του Τσούρη.

12’ ο Μουλίδης πέρασε στη θέση του Μαϊπά που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

17’ ο Παυλόπουλος βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από το μαρκάρισμα του Τσιλιγιάννη και ο διαιτητής έδειξε την παράβαση. Ο γκολκίπερ του Πανναξιακού έδειξε τις ικανότητές του και απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Παυλόπουλος.

24’ άουτ πέρασε το σουτ του Παυλόπουλου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

26’ ο Συριανός βγήκε γρήγορα και μάζεψε τη μπάλα μπροστά από τα πόδια του Κούτρου.

30’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ανεβλαβή, ο οποίος στην επαναφορά της μπάλας και σε κοντινή απόσταση από το τέρμα, δεν κατάφερε να νικήσει τον Συριανό.

50’ ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη θέλοντας να ισοφαρίσει νωρίς στο σκορ. Ο Κούτρος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουρούση (πέρασε στη θέση του Συριανού).

54’ ο Βαθρακοκοίλης με δυνατό ευθύβολο σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Ελλάς Σύρου και έφερε το ματς στα ίσα 1-1.

59’ ο Μπουρούσης με τα πόδια, στο σουτ του Σερμάδη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

62’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανναξιακό με τον Βαρθακοκοίλη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

66’ κόντρα στη… ροή του ματς καθώς η Ελλάς Σύρου πήρε και πάλι το προβάδισμα χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Αντώνης Συριανός με κεφαλιά, έπειτα από την ασίστ του Παυλόπουλου.

75’ ο Κωστόπουλος με σέντρα έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Ελλάς Σύρου. Στην προσπάθεια τους να διώξουν οι αμυντικοί της ομάδας του Νίκου Βουτσίνου, την έστειλαν στο τέρμα της εστίας τους για το 2-2.

82’ δίπλα από το δεξί δοκάρι της Ελλάς Σύρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Διαμαντίδη.

83’ ο Παυλόπουλος μετά από ατομική ενέργεια μπήκε από τα αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανναξιακού και με ωραίο σουτ έκανε το 2-3 για την Ελλάς.

86’ ο Βαθρακοκοίλης μετά την κάθετη πάσα του Κούτρου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 για τον Πανναξιακό.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Λουλάι, Καράι, Τζατζανάς, Τσιλιγιάννης, Ανεβλαβής, Καφετζής, Κύρτσος, Σερμάδι, Κούτρος, Διαμαντίδης, Τσουρής.

Επίσης αγωνίσθηκαν οι: Χαμηλοθώρης, Βαττής, Δομένικος, Τραγουδάς, Βαθρακοκοίλης, Κωστόπουλος, Σέμε.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Συριανός Κ., Σταμούλης, Παράβαλος, Συριανός, Ταμάμης, Χαλκιάς, Μαΐπας, Σαμπάν, Ευρυπιώτης, Μίρτσα, Παυλόπουλος.

Επίσης αγωνίσθηκαν οι: Μαυράκης, Μπλάμο, Βαβουράκης, Μπουρούσης, Κουντζόπουλος, Μουλίδης, Μανουδάκης, Πρίντεζης.