Το παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Κ17 μεταξύ του Αίαντα Σύρου και του ΠΑΣ Τήνου διεκόπη λόγω δυνατής βροχόπτωσης

«Θα συνεχίσουν με το σκορ στο 1-1»

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της «Κοινής Γνώμης» μία σπουδαία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Κ17 μεταξύ του Αίαντα Σύρου και του ΠΑΣ Τήνου. Το παιχνίδι διεκόπη στο 49’ λόγω ισχυρής βροχόπτωσης. Από την πλευρά του ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μουτάφης μετά τη διακοπή περίμενε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να κλείσει το φύλλο αγώνος.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν πως οι μικρές ηλικίες είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο Πιταούλης στο 8’ με κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα του Αλουμανή, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0) και ο Πέπα στο 23’ έφερε το ματς στα ίσα έπειτα από ατομική ενέργεια.

Το ισόπαλο 1-1 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, καθώς τα πάντα ήταν σε ισορροπία.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

2' οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα της Τήνου, όμως οι παίκτες του κ. Μάλλιου κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα μακριά.

8’ ο Πιταούλης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αλουμανή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννόπουλου, κάνοντας το 1-0 για τον Αίαντα Σύρου.

16’ ο Φιλιππούσης με σουτ προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ.

23’ ο Πέπα έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ατομική ενέργεια έφτασε μέχρι την περιοχή του Αίαντα, όπου με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφάνου, φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1).

25’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Κάτρη έξω από την μεγάλη περιοχή.

31’ ο Φιλιππούσης μπήκε σφήνα στην άμυνα του Αίαντα, έκλεψε τη μπάλα, όμως ο Στεφάνου ήταν στην κατάλληλη θέση και σταμάτησε, με ωραία προσπάθεια, το διαγώνιο σουτ του αθλητή της Τήνου.

49’ το παιχνίδι διεκόπη λόγω ισχυρής βροχόπτωση και τα λεπτά που απομένουν θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

 

Αίαντας Σύρου – ΠΑΣ Τήνου 1-1

Διαιτητής: Μουτάφης | Βοηθοί: Σιγανού - Γρυπάρης

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Στεφάνου, Ρούσσος Π., Αλουμανής, Ρούσσος Α., Πρέκας, Πιταούλης, Καραγιάννης, Όστεϊ, Μακρυωνίτης, Κάτρης, Ρούσσος Ν.

Αναπληρωματικοί: Βαρθαλίτης, Κελλέργης, Βαμβακάρης, Κορφιάτης, Ράμη, Κατσαμούκος.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Γιαννόπουλος, Ταράσης, Βλαχάκης, Τζανουλίνος, Κελαδίτης, Βιδάλης, Πέπα, Βασιλάκης, Πλυτάς, Φιλιππούσης, Αλβέρτης

Αναπληρωματικοί: Γιαννόπουλός, Καμολίνος, Δεσύπρης