Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Σαντορίνης μιλά για τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και τους στόχους του

«Επαγγελματίες οι άνθρωποι της ομάδας»

 

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης 2020 που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο της Σαντορίνης ήταν αυτή του Σάκη Κανούλα.

Ο παίκτης σύμφωνα με το πλούσιο βιογραφικό του είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Football League και όλοι περίμεναν την ημέρα που θα τον δουν να αγωνίζεται με τα χρώματα της Σαντορίνης. Τώρα, με τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και των προπονήσεων, η επίσημη πρώτη του Κανούλα με την ομάδα των Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι φίλαθλοι της Α.Ε. Σαντορίνης 2020 κάνουν υπομονή και περιμένουν να δοθεί το «πράσινο φως», ώστε να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και να επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Σάκης Κανούλας μίλησε για την μεταγραφή του στην ομάδα της Σαντορίνης, αλλά και για την διακοπή της Football league.

“Νομίζω πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα αυτό, διότι οι ποδοσφαιριστές των δύο μικρότερων κατηγοριών έχουν σχεδόν 9 μήνες να παίξουν ποδόσφαιρο και η προσαρμογή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Εκτός αυτού, ζουν οικογένειες από αυτό, όποτε άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση. Όπως αγωνίζεται η Σούπερ Λίγκ 1 έτσι να ξεκινήσουν η Σούπερ Λιγκ 2 και η Football league”.

Για τους στόχους της Α.Ε. Σαντορίνης τη νέα αγωνιστική περίοδο ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είπε:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Βρίσκω πολλά γνώριμα άτομα, με τα οποία συνεργαστήκαμε στο παρελθόν, ανθρώπους που διοικούν την ομάδα που σπανίζουν στον χώρο με πολλή όρεξη και πολλή οργάνωση έτσι ώστε η ομάδα να παρέχει τα πάντα για έναν επαγγελματία αθλητή. Στόχος της ομάδας είναι να γίνουμε γρήγορα ένα δυνατό σύνολο – γιατί ανεβήκαμε όπως ξέρετε τελευταία στιγμή και ήρθαμε στο τέλος αρκετά παιδιά – και στην πορεία να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”.

Τέλος για τις δικές του φιλοδοξίες με τα χρώματα της Α.Ε. Σαντορίνης είπε:

"Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας, να πετύχουμε άμεσα τον στόχο μας, να έχουμε υγεία γιατί θα είναι δύσκολο μετά από τόσους μήνες απραγίας."

 

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 115%; background: transparent }
strong { font-weight: bold }