Παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Νίκου Παντέλη

Ήττα στις καθυστερήσεις για Σαντορίνη

  • Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021 - 06:11

Την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα γνώρισε η Α.Ε. Σαντορίνης στην Καλαμάτα με 1-0. Το γκολ της νίκης οι γηπεδούχοι το σημείωσαν στο 93’ έπειτα από αμυντική αδράνεια μέσα στην μεγάλη περιοχή. Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με λίγες φάσεις μπροστά κι από τις δύο εστίες. Ουσιαστικά η ομάδα των Κυκλάδων έχασε ένα πόντο άδικα, αφού όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο της νίκης διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου, φτάνοντας στους 19 βαθμούς, αφήνοντας την Σαντορίνης στην τέταρτη (4η) θέση μαζί με την Επισκοπή, καθώς και τα δύο αυτά σωματεία έχουν από 13 πόντους.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του ρυθμού κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργηθούν καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Σαντορίνη, η οποία άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, κατάφερε να φτάσει δύο φορές μέχρι την περιοχή της Καλαμάτας, αλλά και τις δύο (33’ και 38’) ο Κάνουλας δεν βρήκε στόχο.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς τόσο η Καλαμάτα, όσο και η Α.Ε. Σαντορίνης ήταν καλά διαβασμένες και είχαν κλείσει σωστά όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην περιοχή τους. Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να σπάσουν το αμυντικό τοίχος με κάποια μακρινά σουτ τα οποία ή εξουδετερωνόταν από τους τερματοφύλακες ή περνούσαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι φιλοξενούμενοι με κόντρα επιθέσεις προσπάθησαν να κλέψουν το παιχνίδι, αλλά οι λιγοστές καλές στιγμές στο ματς δεν τους ευνόησαν.  

Τέλος, το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα αμυντικό λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Καλαμάτα με τον Ηλιόπουλο στο 93’ και πήρε μια ανέλπιστη, σύμφωνα με την ροή του αγώνα, νίκη. Ο Σουμπίνιο μέσα στην περιοχή επιχείρησε σουτ, ο Δερμιτζάκης δεν απέκρουσε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Ηλιόπουλο, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η ροή του αγώνα

4' Ο Σουμπίνιο με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Δερμιτζάκη, όμως ο γκολκίπερ της Σαντορίνης ήταν σε καλή θέση και εύκολα αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

11' Δεν βρήκε στόχο το σουτ από μακρινή απόσταση του Ιβανίδη.

18' Ο Μπουσπίμπα δεν έκανε όπως θα ήθελε το πλασέ στην παράλληλη σέντρα από τα δεξιά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Δερμιτζάκη.

31' Ο Παυλίδης αν και ήταν σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη σέντρα του Μπουσπίμπα, η μπάλα πέρασε άουτ.

33' Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Κανούλα, ο παίκτης της Σαντορίνης μπήκε στην μεγάλη περιοχή από πλάγια, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Καλαμάτας.

38' Νέα καλή ευκαιρία για την Σαντορίνη με τον Κανούλα, Ο παίκτης βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55' Αναγκαστική αλλαγή για τη Σαντορίνη. Ο Κανούλας έφυγε με ενοχλήσεις στον μηρό και τη θέση του πήρε ο Δημήτρης Γιουκούδης

58' Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τον Τριανταφυλλάκη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην περιοχή της Σαντορίνης, όμως οι φιλοξενούμενοι την τελευταία στιγμή  κόβουν και διώχνουν τη μπάλα μακριά.

63' Ο Παντίδος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ερρίκου, αλλά είχε ακουστεί σφύριγμα πριν ολοκληρωθεί η φάση και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

74' Άουτ πέρασε η μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου.

89' Ο Νασιόπουλος με μακρινό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Δερμιτζάκη, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

93' Ο Σουμπίνιο σούταρε από μακριά, ο Δερμιτζάκης απόκρουσε με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Ηλιόπουλου με τον τελευταίο να πλασάρει, κάνοντας το 1-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρής, Μαβίνγκα, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Παυλίδης (77' Νατσιόπουλος), Σισέρο, Φελίπε (77' Ηλιόπουλος), Μπουσπίμπα (67΄Μαρκόφσκι), Τριανταφυλλάκης (71' Αλεξόπουλος).
Στον πάγκο ακόμη ήταν: Καπούταγλης, Γκαλίτσιος, Παπατόλιος, Παναγιώτου, Σαλίνες.
Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ερρίκος, Σιμιτσής (68' Μπουντόπουλος), Ντινιωτάκης (90'  Παπατζίκος), Μηνάς (68' Σκαθαρούδης), Πολύζος (46' Λάμπρου), Κανούλας (55' λ. τρ.Γιουκούδης), Ιβανίδης, Κουρέλας.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Καράμπελας, Μπιρμπίλη.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football league 2

Αιγάλεω – Νίκη Βόλου 0-0

Επισκοπή – Ρόδος 0-0

Καλαμάτα – Σαντορίνη 1-0

Η επόμενη αγωνιστική

Αστέρας Βλαχιώτη – Επισκοπή

Ιάλυσος – Αιγάλεω

Νίκη Βόλου – Ρόδος

Σαντορίνη 2020 - Καλλιθέα

Η Βαθμολογία

Football League - Νότιος Όμιλος

Θέση

Ομάδα

 

Καλαμάτα

10

5

4

1

9

2

7

19

2

Ιάλυσος

9

4

3

2

7

7

0

15

3

ΠΑΕ Ρόδος

9

3

5

1

7

4

3

14

4

ΑΟ Επισκοπής

9

3

4

2

5

3

2

13

5

ΑΣ Σαντορίνη 2020

10

3

4

3

5

5

0

13

6

Καλλιθέα

8

3

3

2

11

8

3

12

7

ΑΟ Αιγάλεω

9

3

1

5

5

10

-5

10

8

Νίκη Βόλου

9

1

6

2

4

5

-1

9

9

Αστέρας Βλαχιώτη

9

1

3

5

3

8

-5

6

10

ΠΑΕ Ασπρόπυργος

6

1

1

4

3

7

-4

4