Τουρνουά αναπτυξιακών τμημάτων θέλει η ΕΠΣ Κυκλάδων μέσα στον Ιούνιο

  • Τετάρτη, 26 Μαΐου, 2021 - 17:40
  • /   Eνημέρωση: 27 Μαΐου. 2021 - 18:00

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την πρόθεσή της για διεξαγωγή τουρνουά για όλα τα αναπτυξιακά τμήματα. Τα τουρνουά σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Ένωσης αναμένεται να διεξαχθούν μέσα στον Ιούνιο. Η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων ενημέρωσε τα σωματεία και τις ακαδημίες, όπου τους ζητά να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και ανάλογα τον αριθμό των τμημάτων που θα δηλώσουν τη συμμετοχής τους θα καθορίσει και τον τρόπο που θα γίνουν οι αγώνες. Από εκεί και πέρα ζητά στην ίδια ανακοίνωση και τον τόπο τον οποίο θα φιλοξενήσουν τα τουρνουά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Μετά την γενική άρση των περιορισμών χρήσης των αθλητικών χώρων και την σταδιακή έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων Υποδομών, η Ένωση σε συνεργασία με τα σωματεία-μέλη της σχεδιάζουν τη συνδιοργάνωση Τουρνουά των ανωτέρω τμημάτων κατά το μήνα Ιούνιο.

Κατόπιν αυτού παρακαλούμε όπως μέχρι την Δευτέρα 31/05/2021 μας δηλώσετε την πρόθεση σας για συμμετοχή καθώς και τα τμήματα Υποδομών που επιθυμείτε να συμμετάσχουν (Κ-11, Κ-13, Κ-15, Κ-17) και την πιθανή φιλοξενία κάποιων από αυτά στο νησί σας.