Ξεκίνησε το τουρνουά υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων σε συνεργασία με τον σύνδεσμο προπονητών

Χαρά, παιχνίδι, διασκέδαση

Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Κυκλάδων για παιδιά από 11 έως 17 ετών. Ομάδες από επτά νησιά βρίσκονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή Μανώλη Βαμβακούση.

Το τουρνουά όπως αναφέρουμε παραπάνω ξεκίνησε με τα παιχνίδια της ηλικιακής κατηγορίας Κ11, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στο Multi-Action.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο του Πάγου για να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια των μικρών ποδοσφαιριστών. Οι αγώνες γίνονται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού άπαντες είναι προσεκτικοί.

Από την πλευρά η ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και ο σύνδεσμος προπονητών Κυκλάδων έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να παρέχουν όλες τις ανέσεις στις ομάδες που έχουν έρθει στη Σύρο για το τουρνουά.

Τέλος, από την πλευρά τους οι μικροί αθλητές έδειξαν πολλοί ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που μετά από μήνες επέστρεψαν έστω και μέσα από το τουρνουά αυτό το οποίο είναι φιλικού χαρακτήρα στην αγωνιστική δράση.  Τα παιχνίδια είχαν τον δικό τους ενδιαφέρον, αφού τόσο τα παιχνίδια, όσο και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο.   

Η δράση τώρα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις για το Κ-11, Κ-13 & Κ-15 στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Η Σέντρα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00 με το ματς μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του Περσέα Σύρου. Ακολουθεί στις 18:00 η αναμέτρησης του Αίαντα με τους Κανονιέριδες.