Ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας στο φιλικό μνήμης στον Μανώλη Μάκαρη

Για 16η σεζόν πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία φιλικός αγώνας στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, φιλοξένησαν από κοινού μία επίλεκτη ομάδα βετεράνων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απέναντι τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Φιλωτίου και του Πανναξιακού, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για αυτόν τον αγώνα μνήμης.  

Στη Νάξο για το φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου βρέθηκαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στο άθλημα. Τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια έβαλαν ξανά οι: Ντανιέλ Μπατίστα, Σίνισα Γκόγκιτς, Αντώνης Μανίκας, Θανάσης Μπέλλος, Νίκος Γκουλής, Παναγιώτης Κόρμπου, Ιβάν Ρούσεφ και Νόνι Λίμα. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γιάγκος Γρατσίας» στο Φιλώτι, εκεί όπου ο εκλιπών πρόσφερε τόσα πολλά.  

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, απλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν τα μυστικά της μπάλας δεν ξεχνιούνται, αλλά και πως διατηρούνται σε εξαιρετική φόρμα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη.

Το ευχαριστώ της οικογένειας:

"Χθες, για 16η χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου τίμησε την μνήμη του Μανώλη Μάκαρη με τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα. Του δικού μας Μανώλη που όσα χρόνια και να περάσουν το κενό που έχει αφήσει στην οικογένεια μας είναι μεγάλο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους αγωνίστηκαν τιμώντας τη μνήμη του Μανώλη, όπως επίσης και την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου για την άψογη διοργάνωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε του βετεράνους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν μέχρι τη Νάξο και λάμπρυναν με την παρουσία τους τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πολλοί από αυτούς αποτελούσαν ινδάλματα για τον Μανώλη και αν μας βλέπει από κάπου θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που όλοι αυτοί οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν για τη μνήμη του. 

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ειδικά τον αντιδήμαρχο κ. Κατσαρά που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο Σταμάτη Καλυμιώτη για την παρουσίαση και τις συνεντεύξεις που έκανε στον αγώνα, τον Νίκο Παπουτσά για την τεχνική κάλυψη και τους Μανώλη Προμπονά, Δημήτρη Ήμελο, Γιάννη Βασιλάκη και Δημήτρη Καλκάνη που βοήθησαν τα μέγιστα με την προσωπική τους εργασία ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας.

Ευχαριστούμε και τον Γιώργο Παυλίδη που επιμελήθηκε και φέτος με πολύ μεράκι τα μπλουζάκια του αγώνα.

Κλείνουμε με το μεγάλο ευχαριστώ στους Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρό (SOULATSO CAFE) που πρόσφεραν και φέτος τις μπλούζες του αγώνα, πράγμα που κάνουν συνεχόμενα για 15 χρόνια. Η φιλία τους με τον Μανώλη μας δεν σβήνει ποτέ. Επίσης ευχαριστούμε τον Μαρίνο Συριανό (SMK Group) που χορήγησε τα διπλώματα, τα μετάλλια και το κύπελλο. 

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2022!"

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Επίλεκτοι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές: Μανίκας, Κάφαλης, Κασιώτης, Παπαχρηστόπουλος, Κόρμπος, Ρούσεφ, Μπέλλος, Μπατίστα, Γκόγκιτς, Γεωργιάδης, Σιδερής, Λίμα, Γιάφαλος Η., Γιάφαλος Γ., Γραμμένος, Πιτταράς.

Μικτή ομάδα Νάξου: Μουστάκης Δ., Προμπονάς, Γρατσίας, Κατσάνης, Βρούτσης, Βαθρακοκοίλης, Βουτσίνος, Φάρκωνας, Κακλαμάνος, Μαρούλης, Μουστάκης Ν., Βασιλάκης Μ., Μανέλας, Χουζούρης, Μάκαρης, Κρητικός, Κοττάκης, Κύλης, Ψαρράς, Μουστάκης Π., Μουστάκης Δ.