Σε μία μεταγραφή ουσίας προχώρησε το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου

Στην Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Την μεταγραφή του καλοκαιριού πραγματοποίησε η Ελλάς Σύρου, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Ο έμπειρος επιθετικός, μετά την πολυετή παρουσία του τόσο στον Α.Ο. Σύρου όσο και τον Αίαντα, παραμένει κάτοικος του νησιού καθώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου. Η Ελλάς, η οποία έχει υψηλότατους στόχους, θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η άνοδος στην Γ’ Εθνική έχει αλλάξει, αφού δεν υπάρχει πλέον απευθείας προβιβασμός. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο θα παίξουν αγώνες μπαράζ. Η Ελλάς Σύρου θέλει να δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα η οποία θα είναι ουσιαστικά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Συριανοί παράγοντες κάνουν από την πλευρά τους ότι περνά από το χέρι τους για να φέρουν στο νησί αθλητές εγνωσμένης αξίας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Ελλάς Σύρου

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας είναι από τα μεγαλύτερα «ονόματα» που έχουν αγωνιστεί στις Κυκλάδες τα τελευταία χρόνια και η παρουσία στην ομάδα μας θα ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Ο Αθλητής μας έχει μεγάλες αγωνιστικές παραστάσεις, καθώς σε νεανική ηλικία πέρασε από πρωταθλήματα της Ολλανδίας, από ομάδες της Γ Εθνικής, ενώ στις Κυκλάδες έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τις φανέλες του Α.Ο Σύρου αλλά και του Αίαντα.

Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν".