Το πρόβλημα στέγασης η βασικότερη αιτία της μη συμμετοχής στην Super League 2

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα δηλώσει συμμετοχή η ΠΑΕ Σαντορίνης

  • Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021 - 06:11

Η διοίκησης της ομάδας της Σαντορίνης, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή την απόφασή της να δηλώσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού δεν ξεπεράστηκε το γηπεδικό πρόβλημα. Να σημειώσουμε εδώ πως η ΠΑΕ Σαντορίνης τα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Football League τα έδωσε στη Νάξο, αλλά και στην Αθήνα. Αυτό γιατί κανένα γήπεδο της Σαντορίνης δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που υπήρχαν για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Έπειτα από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών η ΠΑΕ Σαντορίνης είχε εξασφαλίσει το δικαίωμα της συμμετοχής στην Super League 2. Αρχικά, όπως αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ, υπήρχε η δέσμευση να προχωρήσουν τα έργα για τη δημιουργία ενός γηπέδου που θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για την Supe League 2. Τα συγκεκριμένα έργα δεν προχώρησαν και στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει πως το γήπεδο θα είναι πραγματικότητα, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις του Δήμου, σε 11 έως 13 μήνες. Η ΠΑΕ Σαντορίνης θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με μοναδικό στόχο την άνοδο, όπου μέχρι τότε ευελπιστεί να έχει δημιουργηθεί και το γήπεδο.

Τώρα, όσον αφορά στην ομάδα της Σαντορίνης η συμμετοχή της Super League 2 θα παραμείνει προς το παρόν ως όνειρο, αφού για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει πρώτα να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα.

 

 

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ Σαντορίνης 2020

Μετά από τις πρόσφατες επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, διαπιστώνοντας ότι με το γηπεδικό πρόβλημα δεν βρίσκεται έγκαιρη λύση καθώς και ότι η υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση για τα «εντός» έδρας παιχνίδια στη Νάξο έμεινε μόνο στα λόγια και για το χειροκρότημα, αποφάσισε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την Άνοδο.

Ίσως ακούγεται οξύμωρο, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Ας μας διαψεύσει λοιπόν ο κος Δήμαρχος και ας έχει έτοιμο το γήπεδο σε 11 με 13 μήνες, όπως δεσμεύθηκε στην μεταξύ μας συνάντηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και διευκρινίσεις για το τι έχει συμβεί θα δοθούν από τον κ. Φουστέρη Ευάγγελο, σε συνέντευξή του στο προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την πραγματική αλήθεια.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Σαντορίνης και του Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα

«Από νωρίς χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν, υπό την μορφή ερωτημάτων, πληρωμένες καταχωρήσεις σχετικά με την επικείμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

Μάλιστα, εντελώς συμπωματικά, τις καταχωρήσεις αυτές αναπαρήγαγαν στελέχη συγκεκριμένης Δημοτικής Παράταξης.

Ήρθαν να επενδύσουν πολιτικά, χρησιμοποιώντας μια ποδοσφαιρική ομάδα, την οποία ο Δήμος χρηματοδότησε με τα περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες αθλητικές ομάδες του νησιού.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού και της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί μας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από την λειτουργία για πρώτη φορά μιας έκθεσης που θα φέρει στο φως τις απείρου κάλους τοιχογραφίες της προϊστορικής Θήρας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της πορείας των έργων που περιλαμβάνει το Αναπτυξιακό σχέδιο για το νησί μας.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο της πολιτικής απελπισίας τον οποίον χάραξε, λίγο πριν από ένα σπουδαίο γεγονός, η Αντιπολίτευση του Δήμου.

Είμαστε άυπνοι μέρες τώρα και εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχει αυτή η κορυφαία στιγμή για το νησί μας.

Η στιγμή της ανάδειξης της Αρχαίας ιστορίας μας, η στιγμή που το νησί μας θα πάρει και πάλι τη θέση του στα πανελλήνια και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης για να προβληθεί η προσπάθεια που κάνουν, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι μαζί με μας, να κρατήσουμε καθαρό το νησί και να μην διαταραχτεί η τουριστική περίοδος.

Εμείς αυτά κάνουμε, οι άλλοι κάνουν ερωτήματα με καταχωρήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ας μείνουν σε αυτά, η Δημοτική Αρχή έχει και με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί.

Ότι και να κάνουν όμως, όσες καταχωρήσεις κι αν πληρώσουν, δεν θα καταφέρουν να επισκιάσουν αυτά που θα γίνουν στο νησί μας τις επόμενες μέρες».