Με επτά ομάδες το πρωτάθλημα της Κ18

Συνολικά 7 ομάδες από τα  νησιά των Κυκλάδων θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι ο Αίαντας Σύρου, ο Α.Ο. Μυκόνου, ο ΑΜΕΣ Νηρέας ή Α.Ο. Πάρου (θα βγει μετά από κλήρωση), όπου και θα συμμετάσχουν στο 1ο όμιλο. Στον δεύτερο όμιλο είναι ο ΠΑΣ Νάξου, ο Πανθηραϊκός, ο Α.Σ. Σαντορίνης 2020 και μίας εκ των ΑΜΕΣ Νηρέας ή Α.Ο. Πάρου. Το πρωτάθλημα θα διεξαθχεί σε δύο γύρους και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσεις οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα αγωνισθούν σε έδρα που θα ορισθεί από την ΕΠΣ Κυκλάδων και οι νικητές θα παίξουν για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συμπληρωματική προκήρυξη της Κ18 που στάλθηκε στα σωματεία

Συμμετέχουν 7 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους:

1ος όμιλος (3 ομάδες): ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ & Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ή Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (μετά από κλήρωση).

2ος όμιλος (4 ομάδες) : Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 & Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ή Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (μετά από κλήρωση).

Στους ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Η σειρά των αγώνων θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι δύο πρώτοι των ομίλων θα αγωνισθούν σε έδρα που θα ορισθεί από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-18 Ε.Π.Σ.Κ. «SEAJETS» περιόδου 2021-2022.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ