Νίκησε το Φιλώτι με 0-4 η Α.Ε. Πάρου

Η Α.Ε. Πάρου, μετά από ένα ωραίο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φιλωτίου και να φύγει από τη Νάξο με το πρώτο διπλό της χρονιάς. Το συγκρότημα του κ. Ανδριέλου επικράτησε με 0-4 του Φιλωτίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι, παρά την πίεση που άσκησαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 51’ με τον Γιουρτζίδη να ανοίγει το σκορ. Ο παίκτης της Πάρου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Φιλωτίου μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στο 55’, μετά από μία ωραία ομαδική προσπάθεια, έκανε το 0-2 για την Α.Ε. Πάρου.

Ο Βιτζηλαίος στο 60’ με πλασέ έκανε το 0-3 και ο Καμπάσης με κεφαλιά στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για την ομάδα της Πάρου.

Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος Ι. με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και Χατζόπουλο.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ψαρράς, Μουστάκης Ν., Προμπονάς Ε. 38' Μυτιληναίος), Πράσινος, Κατσαλόκος (69' Χωριανόπουλος), Κρητικός, Μουστάκης Δ., Γρατσίας, Μουστάκης Σ. (78' Μουστάκης Γ.), Κοττάκης, Μανδηλαράς (78' Προμπονάς Γ.)

ΑΕ Πάρου (Ανδριέλος): Βασιλάρης, Ρούσσος ( 79' Χάλκο), Παπαδόπουλος, Μουράι, Καμπάσης ( 79' Κιοσέ), Τριανταφυλλίδης ( 66' Κοτσιοβός), Βιτζηλαίος ( 73' Κρητικός), Γαβαλάς ( 73' Μπαρδάνης), Παντελαίος, Εσάι, Γιουρτζίδης.