Η ομάδα της Σύρου επικράτησε με 0-3 του Ανδριακού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

Νίκησε στην Άνδρο η Άνω Σύρος

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε η Άνω Σύρος, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 του Ανδριακού. Η ομάδα της Σύρου ήταν καλύτερη κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στη νίκη και στο πρώτο "τρίποντο" της χρονιάς. Από την αρχή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα και πίεσαν ψηλά τους αντιπάλους τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Παπουτσή. Ο Νίκος Σαγκινέτος στο 32’ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, κάνοντας το 0-1. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Άνω Σύρο προηγούμενη στο σκορ με 0-1. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, αν και οι γηπεδούχοι στην αρχή προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Άνω Σύρος να βρίσκει ακόμη περισσότερους χώρους και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Νίκος Σαγκινέτος στο 62’, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 0-2 και ταυτόχρονα έβαζε τις βάσεις για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς ήταν το σκορ, καθώς το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (92’) από τον Ψυλλάκη, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή.

Ανδριακός – Άνω Σύρος 0-3

Σκόρερ: Νίκος Σαγκινέτος (32’, 62’), Ψυλλάκης (92’)

Διαιτητής ήταν ο κ. Γουίνδος Ρούσσος, με βοηθούς τους Γεωργάρα και Ψαριανό.

Ανδριακός (Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς (72' Ζίου), Ψαριανός, Γλυνός, Κρίτης, Κουρέτα Α., Ρέθι (63΄Χαζάπης Ν.), Κουρέτα Ν., Ζαννάκης (46' Γαρύφαλλος), Κοράι, Ρούτσι.

ΑΟ Άνω Σύρου:  Καϊλας, Χαλαβαζης (46' Φραγκουδάκης), Τρόκα, Μιχαλοβιτς, Αργυρός, Περιστερακης, Σαγκινετος, Ξαγοραρης, Φωτεινιάς (63' Ψυλλάκης), Μπαιλας (70' Ηλιάδης), Σαγκινετος .Ν (80' Παππουδής)