Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη για Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός, έπειτα από μία επιβλητική εμφάνιση στην Σαντορίνη, επικράτησε με 0-5 του Πανθηραϊκού στο γήπεδο των Φηρών. Η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, καθώς ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και διατηρήθηκε στο ρετιρέ του ομίλου.

Ο Κωστόπουλος, με ωραίο σουτ από πλεονεκτική θέση, άνοιξε το σκορ στο 13’ για τον Πανναξιακό, βάζοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για την νίκη εκτός έδρας. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τον Βαθρακοκοίλη στο 30’, με σουτ μέσα από την περιοχή, έκαναν το 0-2. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι παίκτες του κ. Μαυρομάτη μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο, αναγκάζοντας τους Σαντορινιούς να κάνουν συχνά λάθη. Στο 55’ ο Ντάσιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των γηπεδούχων και με ωραίο σουτ έκανε το 0-3. Στο 65’ ο Βαθρακοκοίλης, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 0-4 για τον Πανναξιακό. Ο Guira στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε, με ωραίο πλασέ, το τελικό 0-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς του τους κ.κ. Νάκκα και Μαλλολάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης, Καρράς, Kocaqi (80' Μοσχάτος), Krrashi E.(46'Δαρζέντας), Σέχου, Φέγγης, Βεζύρης, Lamaj(67' Ζαρογιαννόπουλος), Δαμίγος(80' Παπαβασιλείου), Γαλανός(λ.τρ. 67' Διονυσόπουλος), Κrrashi L. (71' Βενιέρης)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σιγάλας, Λιγνός και Παπαδόπουλος.

Πανναξιακός (Μάρκος Μαυρομμάτης): Λουλάι, Καράι, Πιτταράς, Κωστόπουλος (38' λ.τρ Φράγκου), Guira, Σέμε, Ντάσιος, Βαθρακοκοίλης (67' Κόντη), Ignat, Φουφούνης (78' Γκορνάτι), Καλαβρός.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τσαϊλάκης, Λουλάι και Τζάι.