Νίκησε την Σέριφο (2-0) η Πάρος και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε η Α.Ε. Πάρου και ταυτόχρονα απομακρύνθηκε από το δεύτερο Φιλώτι. Η Πάρος, αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, παρ' όλα αυτά κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή. Στο 12’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά το χέρι μέσα στην περιοχή του Τσελάμι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Βακόνδιος αμέσως έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, με τον Τσελάμι να φεύγει πρόωρα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την Σέριφο με έναν παίκτη λιγότερο. Ο Γιουρτζίδης στο 12’ μετά την εκτέλεσε πάναλτι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα του κ. Μοστράτου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πίεζε συνεχώς την Σέριφο. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην περιοχή τους, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Πάρου. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για ακόμη ένα γκολ. Ο Καμπάσης στο 81΄, μετά από εξαιρετική προσπάθεια, κλείδωσε τη νίκη για την Πάρο κάνοντας το 2-0.

Α.Ε. Πάρου – Α.Ο. Σερίφου 2-0

Διαιτητές:  Βακόνδιος, Κουζούμης και Ρούσσος Γ.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Μοστράτος): Χαριστός, Βιτζηλαίος(83’ Κιοσέ), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (83’ Μπαρδάνης), Καμπάσης, Παντελαίος( 83’ Μοστράτος), Γιαννούλης( 60’ Μουράι), Γιουρτζίδης, Ραμπαβίλας, Τριανταφυλλίδης( 46’Ρούσσος), Κρητικός (65’ Μανωλακούδης).

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Πατσιούρας): Τσελάμι Λ., Παγιολάρι, Τσελάμι Φ., Μαγουλάς(89’ Γκέρσι), Παπαδόπουλος Μ.,Παπαδόπουλος Δ., Λιβάνιος, Παππάς, Ρεβίνθης( 79’ Καμούδης), Καραγκούνης, Γαβριήλ.