Ξέφυγε ακόμη περισσότερο η Α.Ε. Πάρου μετά το 4-1 επί του Φιλωτίου

Τους 16 βαθμούς έφτασε η Α.Ε. Πάρου μετά τη νίκη της επί του Φιλωτίου με 4-1. Η ομάδα της Πάρου με τη νίκη αυτή ξέφυγε στην βαθμολογία από το δεύτερο Φιλώτι και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρωτιά του ομίλου. Το παιχνίδι στο πρώτο του κομμάτι ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κλείσουν τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην περιοχή τους. Με την συμπλήρωση 30 λεπτών οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους καθώς στα τελευταία δέκα πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου σημείωσαν τρία γκολ. Ο Ραμπαβίλας, μετά την ωραία κάθετη πάσα του Μουράι, έκανε το 1-0 στο 37’. Στο 45’ οι γηπεδούχου έκαναν το 2-0 έπειτα το τέρμα του Βιτζηλαίου και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ραμπαβίλας έκανε το 3-0. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, με το σκορ στο 3-0, όπως είναι φυσικό ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους πάντως να ελέγχουν τον αγώνα και να μην κινδυνεύουν. Στο 54’ ο Αριανούτσος έκανε το 4-0 για την ομάδα της Πάρου, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από τον Γ. Πράσινο με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Α.Ε. Πάρου – Φιλώτι 4-1

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βακόνδιος, Δρόσος και Ρούσσος Β.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς(68’ Μπαρδάνης), Καμπάσης, Παντελαίος, Ρούσσος Γ.(46’ Αριανούτσος), Μουράι(85’Κιοσέ), Γιαννούλης(85’Μοστράτος), Γιουρτζίδης(68’Κοτσιοβός), Ραμπαβίλας(80’ Κρητικός).

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Προμπονάς): Βασιλάκης, Προμπονάς, Πράσινος Γ., Μουστάκης, Κοττάκης, Πενίκου, Γρατσίας(55’ Κρητικός), Πράσινος Ν.(58’ Μανιός), Επταήμερος (58’ Κατσαδούρος), Πράσινος Γ.(71’Μουστάκης ), Κρητικός Μ.).