Η Α.Ε. Μυκόνου την Κυριακή θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Κόρφου την Άνω Σύρο στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής

Το παιχνίδι της Μυκόνου θα κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου

Επιστρέφει σιγά – σιγά η αγωνιστική δράση στις Κυκλάδες, καθώς μετά τις λιγοστές αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η επιτροπή πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει πέντε παιχνίδια. Το ματς που σίγουρα «κλέβει» την παράσταση είναι ο αγώνας του πρώτου ομίλου μεταξύ της Α.Ε. Μυκόνου Β΄ με την Άνω Σύρο.

Ο αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι και οι δύο ομάδες θα αγωνισθούν στο γήπεδο του Κόρφου. Η Άνω Σύρος με 15 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακολουθεί η Α.Ε. Μυκόνου Β’ με 12, όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι με νίκη κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, καθώς έχουν και κρατούν το πλεονέκτημα που έχουν από τη νίκη τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Μάκη Πούλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει στο γήπεδο της Ερμούπολης με 0-2 της Άνω Σύρου.

Τώρα, το συγκρότημα του Γιώργου Φωτεινιά θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Α.Ε. Μυκόνου, ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης, καθώς όπως είναι γνωστό στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.  

Η Α.Ε. Μυκόνου, η οποία έχει κι αυτή στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα παίξει την Κυριακή για τη νίκη, με το παιχνίδι να μην έχει φαβορί καθώς τα πάντα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές και από την απόδοση των παικτών. Ένα ματς το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν ένα αρκετά καλό σύνολο το οποίο μπορεί να προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις σε όσους το παρακολουθήσουν.

Από εκεί και πέρα για τον τρίτο όμιλο ο Καρτεράδος θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 19:00 στο γήπεδο του Καμαρίου τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Κερτεράδος με 13 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΣ Νάξου έχει 8 και ισοβαθμεί στη 3η με τον Α.Ο. Πύργου. Η ομάδα της Νάξου έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και με νίκη γνωρίζει πως θα μπει για τα καλά στο κόλπο της κατάκτησης της δεύτερης θέσης.

Ο Πανναξιακός ο οποίος οδηγεί την κούρσα και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 16 βαθμούς θα υποδεχθεί στη Νάξο τον Α.Ο. Πύργου. Η ομάδα της Νάξου με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που θα την οδηγήσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Τέλος, την Κυριακή στις 11:30 ο Πανθηραϊκός θα παίξει με την Ίο σε ένα αγώνα που και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά.

Παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Κ16 και τον δεύτερο όμιλο έχουμε το Σάββατο στις 14:30 με το Φιλώτι να αναμετράται με τον Νηρέα.  

Επανέρχεται και η Γ΄ Εθνική

Η Γ΄ Εθνική, μετά τη μικρή διακοπή λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει και μάλιστα με παιχνίδια πολύ δυνατά. Η Α.Ε. Μυκόνου την Κυριακή στις 11:30 θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Κόρφου τον Φοίνιξ Ν. Επιδαύρου. Το Συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας έχει 19 και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου με την Ηλιούπολη. Η Μύκονος θέλει μόνο νίκη ώστε να μειώσει την απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά και να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ξεκίνημα του 2022.

Την Κυριακή επίσης θα αγωνισθεί και ο Α.Σ. Σαντορίνης 2020. Η ομάδα της Σαντορίνης θα υποδεχθεί τον ιστορικό Φωστήρα. Το ματς έχει ορισθεί για την Κυριακή στις 12:30. Ο Α.Σ. Σαντορίνης με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου, όσους έχει και ο Φωστήρας. Το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον κι από τις δύο ομάδες, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη στο ματς. Η Σαντορίνη από την πλευρά της θέλει να κάνει τη δική της αντεπίθεση καθώς έχει υψηλούς στόχους στο να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
(11η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

Αποτέλεσμα

1.

A.E. ΑΝΩ ΜΕΡΑ MYKONOY - ΦΟΙΝΙΞ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΚΟΡΦΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κυριακή

16/01/22

11:30

(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

 

2.

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ

Κυριακή

16/01/22

12:30

   

3.

A.E. ΑΝΩ ΜΕΡΑ MYKONOY - Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

ΚΟΡΦΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τετάρτη

19/01/22

11:30

   

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

Αποτέλεσμα

4.

Α.E. ΑΝΩ ΜΕΡΑ MYKONOY Β - Α.Ο. ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ

ΚΟΡΦΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κυριακή

16/01/22

15:00

ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι., ΜΟΥΤΑΦΗΣ Α., ΚΟΥΚΑ Α. (Παρατηρητής Διαιτησίας: ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ)

 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(9η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

Αποτέλεσμα

5.

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Σάββατο

15/01/22

19:00

ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΔΡΟΣΟΣ Γ., ΜΑΛΟΛΛΑΡΙ Κ.

 

6.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΞΟΥ

Σάββατο

15/01/22

19:30

ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Σ., VAN AAKEN Φ.

 

7.

Α.Σ. ΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

ΙΟΥ

Κυριακή

16/01/22

11:30

ΔΡΟΣΟΣ Γ., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΜΑΛΟΛΛΑΡΙ Κ.

 

K-16 BIOCLEAN - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(7η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

Αποτέλεσμα

8.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Σάββατο

15/01/22

14:30

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΜΕΛΑΝΙΤΗ Κ., ΔΕΓΑΙΤΑΣ Γ.