Τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο απέκτησε η Ελλάς Σύρου

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Σύρου καθώς απέκτησε τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στον Αμπελωνιακό στην Γ΄ Εθνική, ενώ παράλληλα είχε συμμετοχές στις Μικτές της Λάρισας. Έπειτα, ακολούθησαν ομάδες όπως οι Εορδαϊκός, Ερμής Αμυνταίου, Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφα, Φωκικός, Απόλλων Παραλιμνίου, Πανναξιακός και Άρης Σκάλας.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου βρήκε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου τον τερματοφύλακα τον οποίο αναζητούσε και πιστεύει πως θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά στα ματς που θα "καίνε". Βέβαια η Ελλάς Σύρου με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο δημιουργεί μία τριάδα τερματοφυλάκων αρκετά αξιόπιστη, αφού τόσο ο Δημήτρης Βαμβακούρης όσο και ο Κώστας Συριανός έχουν αποδείξει πως μπορούν να σταθούν ακόμη και σε Εθνική κατηγορία. Από την πλευρά της η διοίκηση, με την απόκτηση του γκολκίπερ, δείχνει να κλείνει για την ώρα τις μεταγραφικές κινήσεις για τον Ιανουάριο, αφού το ρόστερ του Νίκου Βουτσίνου είναι γεμάτο με αξιόλογους αθλητές. Στόχος των Συριανών δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Κυκλάδες, αλλά και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των ομάδων που θα βρει μπροστά τις στα μπαράζ  που θα ξεκινήσουμε με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Για την συμφωνία του με την Ελλάς Σύρου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Νίκου Βουτσίνου είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Σύρο και στην ομάδα της Ελλάς και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄ εθνική».

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την απόκτηση του Βαγγέλη Παπαδόπουλου

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας έχει μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και έρχεται στο σύλλογο για να τον βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στον Αμπελωνιακό στην Γ΄ Εθνική, ενώ παράλληλα είχε συμμετοχές στις Μικτές της Λάρισας. Μετά ακολούθησαν ομάδες όπως οι Εορδαϊκός, Ερμής Αμυνταίου, Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφα, Φωκικός, Απόλλων Παραλιμνίου, Πανναξιακός και Άρης Σκάλας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία".